0
Swtor ekibinin yayınladığı bir video oyuncuların, özellikle Star Wars hayranlarının aklını başından almaya yetti. Video’da çok fazla bir içerik olmasada uzayda geçen bir Pvp karşılaşmasını andırdığı için bütün oyun internet sitelerine konu oldu. Videoyu yazımızın sonunda izleyebilirsiniz.

Bioware’in ilk mmorpg oyunu olan Star Wars: The Old Republic oyuncuların, özellikle hikayenin hayranlarının çok uzun zamandır beklediği oyunlardan biriydi. Yapım aşamasını merakla takip eden oyunculardan biri de elbette benim. Oyun çıktıktan sonra gerek grafik kalitesiyle gerekse performans sorunlarıyla ön plana çıktı. Dünyadaki en güçlü makinaların bile kasıldığı İlum’u kimse unutmaz sanırım.


Swtor, oynamak isteyenler çıktığı zaman satın almak ve aylık ücret ödemek zorundaydılar. Yaşanan sıkıntıların ardından oyuncu sayısında azalma meydana gelmesi, oyunun f2p (free to play) olmasına neden oldu. Yaşanan hataların yanı sıra oyun çıkmadan önce, en çok konuşulan konulardan biri olan space combat ve daha da önemlisi space pvp ‘nin çıkışta olmasa bile ileriki güncellemelerle oyuna dahil edileceği düşünülmüştü. Yapımcılar elbette Space Combat olayını belli bir düzey basitlikte oyuna eklediler. Fakat pvp kısmıyla ilgili şimdiye kadar kimsenin bir umudu kalmamıştı.



Yazımızın sonunda gördüğünüz video swtor evrenine uzay pvpsi ekleneceğini düşündürmeye başladı. Bize göre eğer bu özellik oyuna detaylı bir şekilde eklenir ve sorunsuz bir şekilde oyuncuya sunulursa swtor’un kaybettiği oyuncuların bir kısmını geri kazanması işten bile değil. Zira son zamanlarda mmorpg oyunlarında ev yapma, şehir kurma gibi sosyal muhabbetlerin çokça yer alması, oyunların nereye gittiğini basit bir şekilde gösteriyor. Diğer oyunlar gibi Swtor’da da uzay gemilerinin geliştirilmesi ve diğer oyuncularla savaştırılması ciddi manada ilgi çekecektir. Bazı oyunlardaki binek üstünde savaşma özelliklerini de konuya dahil etmekte fayda var.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top