0

Oyundan, içeriğinden ve aktif combattan bahsettik şimdi bu oyun genel olarak nereden para kazanacak biraz da ona değinelim. Defiance markette daha çok makyaj malzemesi satacak desek doğru olur. Oyunda güç olarak oyuncuların rekabetini etkileyecek Hiçbir malzeme yok en azından betada eklenmesi asla da eklenmeyecektir. Fakat casual oynayanlar ya da vakit kaybetmekten hiç hoşlanmayanlar için oyun içinde tecrübe puanı kazanma gibi özelliklerinizi arttıran günlük boostlar mevcut. Satın aldığınızda örneğin bir gün boyunda %50 daha fazla tecrübe puanı kazanabiliyorsunuz ya da daha fazla oyun içi para drop rate sahibi oluyorsunuz. Bu gibi özelliklerinizi Defiance marketten satın alıp hızlı bir şekilde karakterini geliştirmeniz mümkün.

Boostların yanında içinden çeşitli silahların çıktığı sandıklarıda oyun için satın aldığınız Bits denilen ve gerçek para ile satın alınan şeylerle satın almak mümkün. Bu arada gerçek par ile Bits satın alıp oyun içi makyaj malzemeleri satın alabilirsiniz. Scrip oyun içi paradır ve oyunda çeşitli şeyler satın almaya yarar. Bunlardan bazıları silahlar, kamyonet ve atvler, MODlar ve benzeri. Scripler oyun içinde savaş sonrası ganimetlerden biridir. Moblardan düşer. Keycodes yine oyun içi aktivitelerinizden kazandığınız bir toplayıp biriktiebileceğiniz birşeydir. Ark Salvage ise yine toplayabileceğiniz ve silahlara özellik eklemek için mod ekleyeceğiniz zaman işinize yarayacak garip malzemelerdir. Geleceğin teknolojisi.


Marketten bahsederken eklememiz gereken en önemli özelliklerden birisi hem gerçek parayla satın aldığınız Bitslerle hem de Scrip ve Keycodes ile birlikte herşeyi satın alabileceğinizdir. Bazı LockBoxlar hem Bits ile hem de biraz Scrip birazda Keycodes ödeyerek satın alınabilir. Yani illa ki oyuna ücret ödeyeceğiniz manasına gelmez.

Defiance Store'da bahsedilmesi gereken en önemli bir diğer şeyde satılan giyisilerdir. Bu giyisilerin görünüşten başka hiçbir özelliği yoktur ama ciddi manada güzel iş çıkarttıklarını söylemek şart. Resimlerde de gördüğünüz üzere örnekler muhteşem. Yine bu dış görünüşler Bitslerle satın alınabileceği gibi oyun içinde görevlerden kazandığınız bazı dış görünümlerde mevcuttur. Bunuda hatırlatmakta fayda var. ama beğendiğiniz dış görünüm çıkar mı o bilinmez. Görsel olarak üstümüze ne alabiliriz aşağıdaki albümden Outfitleri ve Head Gearları görebilirsiniz.

Defiance Store İle İlgili Görsellerin Bulunduğu Albüm



Defiance ile ilgili diğer bilgiler;

Defiance PVP, PVE, Shadow War

Defiance ile her türlü merak ettiğiniz şeyi yorum şeklinde bize bildirebilirsiniz...

http://www.10line.net sitesinde yayınlanmıştır...

Yorum Gönder

 
tic
Top