0

Bahsedilmesi gereken önemli konulardan biri elbette Defiance'da karakterin gelişim sürecidir. Defiance'da elev almak diye bir şey yok. Bu konuda asla kendinizi kasmayın. Yalnız karakterin daha kaliteli ve güçlü silahlar kullanabilmesi için EGO Rating dedikleri ve geliştirmek zorunda oldukları bir sistem var. Defiance ile ilgili EGO konusuna da bu şekilde girebildik sonunda.

Yeri gelmişken hatta biz geç kalmışken hemen EGO'dan bahsedip aradan çıkartalım. Herkesin bir EGO sistemi olacak. Oyun içinde tecrübe kazandıkça EGO puanı kazanacağız. Bu puanlar ile diğer oyunlarda olan talent sisteminin bir benzerine puan verip ilerlemek ve geliştirmek istediğimiz özelliklerimizi seçeceğiz.

Oyun içinde yönelebileceğiniz 4 farklı alan var. oynamak istediğiniz karaktere göre ve rol yapma isteğinize göre bu alanlarda seçim yapabiliyorsunuz. Şimdi size oyundaki talent sisteminden yani EGO sisteminden bahsedelim. Defiance'da şu özellikleri edinebilir ve savaşmak için kullanabilirsiniz.


Blur

Size haraket hızı ve hayatta kalma özellikleri sağlayan bir talent grubudur. Blur özelliği sayesinde çok hızlı haraket eder ve mermilerden çok hızlı kaçarsınız. Savaş esnasında çok hızlı yer değiştirebilir ve savaşın kaderini değiştirebilirsiniz. Ayrıca Blur ile yakın dövüşte daha çok hasar verme özelliklerini edinebilirsiniz. Blur özelliği diğer bütün özellikler gibi zamanla sınırlı ve belli bir cooldown süresi mevcut.


Cloak

Oyunculardan bir çoğu MMORPG oyunlarında Rogue tarzı karakterleri oynamayı sever. O zaman kesinlikle Cloak yeteneğini seveceksiniz. Oyun içinde sizi görünmez yapan bu özellik sayesinde düşmanlarınızın içinde bile sinsice haraket edebileceksiniz. Düşmandan kaçabilme ve siznsice araya girip katliam yapma özelliklerini edinebileceğiniz Cloak yine belli bir süre kullanılabilir. Tekrar kullanmak için beklemek gerekir. Bu zaman dilimleri talentlerle azaltılabilir.


Decoy

Oyunun farklı EGO özelliklerinden olan Decoy düşmaı şaşırtmak için karkaterinizin kopyasını yaratır ve etrafa gönderir. Düşmanın sizi değil artık hologramlarınızı hedef alır. Düşmanın kafası karışmışken siz isterseniz kaçıp sıvışabilir isterseniz düşmana mermi yağdırabilirsiniz.


Overcharge

Bahsedeceğimiz son EGO yeteneğidir. Overcharge ile verdiğiniz hasarı katlayabilirsiniz. Düşmana sıkacağınız 10 kurşun yerine tasarrufa giderek 3 kurşunda işini bitimek isterseniz bu özelliği açmanız gerekecek. Yine diğer bütün EGO yetenekleri gibi Overcharge'da zamanla sınırlıdır ve belli bir cooldown'ı vardır.

Defiance ile ilgili diğer bilgiler;

Defiance PVP, PVE, Shadow War

Defiance ile her türlü merak ettiğiniz şeyi yorum şeklinde bize bildirebilirsiniz...

http://www.10line.net sitesinde yayınlanmıştır...

Yorum Gönder

 
tic
Top