6
LG’nin geçen yıl G Pro ile phablet pazarına adım attığını biliyoruz. G Pro’nun devam modeli olan G Pro 2 de uzun zamandır dillerde dolaşıyordu. Nihayet resmi bir şekilde G Pro 2 tanıtıldı. Detaylar haberimizde. 

LG G Pro 2

G Pro 2’nin özellikleri kısaca şöyle olacak: 
  • 5.9 inç Full HD IPS ekran, 
  • 2.26 GHz Snapdragon 800 işlemci, 
  • 3 GB RAM, 
  • 32 GB dahili depolama (en az), 
  • 13 MP arka kamera ve 2.1 MP ön kamera, 
  • 172 gr ağırlık, 
  • Android 4.4 Kit Kat işletim sistemi. 
Kısaca bu özelliklere sahip olan G Pro 2 gerçek bir phablet modeli. Çok iyi özelliklere sahip olan cebin henüz fiyatı ve Türkiye’ye ne zaman geleceği hakkında bir bilgi verilmedi. Bu ayın sonunda MWC 2014’te tam olarak tanıtımı yapılacak olan cihaz bir ya da en fazla bir buçuk ay sonra Türkiye’ye gelebilir. Bu resmi bir bilgi değildir. Genelde tanıtımların ardından bir buçuk ay sonra telefon anca Türkiye’ye gelebiliyor. Telefonun fiyatıyla ilgili yorumlar ise 1.800 ila 2.000 TL arasında yapılıyor.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

  1. LG’nin geçen yıl G Pro ile phablet pazarına adım attığını biliyoruz. G Pro’nun devam modeli olan G Pro 2 de uzun zamandır dillerde dolaşıyordu. Nihayet resmi bir şekilde G Pro 2 tanıtıldı. Detaylar haberimizde.

    YanıtlaSil
  2. Jetpack Joyride oyununun hikayesi şudur. Barry Steakfries adında gromafon satan bir adam düşük satışlar nedeniyle iflasın eşiğindedir. Bir gün eve yürürken yanlışlıkla bir binaya girer ve o bina jetpack’in geliştirilmekte olduğu çok gizli bir laboratuvardır. Jetpack’i kullandığını hayal eder

    YanıtlaSil
  3. Teknoloji ilerledikçe iki sim kartlı cihazlara alışmak daha kolay olurken şimdi de karşımıza 3 sim kartlı telefon çıktı.

    YanıtlaSil
  4. Bir çok kişiyi kendine bağlayan Candy Crush oyununun görselleri, başka bir oyundan alınmış. Candy Swipe isimli oyun sahipleri Candy Crush'ı dava etmiş. İşte haberimiz...

    YanıtlaSil
  5. Steam'in en yeni özelliklerinden biri olan Steam Tags kullanılmaya başladı. Bu özellik, oyuncuların Steam üzerinden oyunlar için tag oluşturmasına izin veriyor. Bu sayede aradığınızı daha kolay şekilde bulabiliyorsunuz.

    YanıtlaSil
  6. Amerika'da Facebook kullanıcıları için 49 farklı cinsiyet seçeneği eklendi. Bu özellik ülkemize gelirse komik çevirilerle karşılaşabiliriz... :D

    YanıtlaSil

 
tic
Top