0
Bu yazımızda size bir oyun tanıtmak istiyoruz. Android platformunda oldukça iyi yorumlar almış olan bu oyun gerçekten alkışı hak ediyor. Oyunumuzun adı “Jetpack Joyride”. Bu oyunun amacı nedir, nasıl oynanır, neler yapmak gerekir, hepsini makalemizin devamında bulabilirsiniz. 

Jetpack Joyride oyununun hikayesi şudur. Barry Steakfries adında gromafon satan bir adam düşük satışlar nedeniyle iflasın eşiğindedir. Bir gün eve yürürken yanlışlıkla bir binaya girer ve o bina jetpack’in geliştirilmekte olduğu çok gizli bir laboratuvardır. Jetpack’i kullandığını hayal eder, onu çalmaya karar verir ve çalar jetpacki icat eden firma Barry Steakfries in peşine düşer ona binadan çıkmaması için birçok engel koyarlar bina çok büyüktür, bu jetpackle Barry Steakfries’ı binadan çıkarma işi oyunumuzu oluşturuyor. 

jetpack joyride

jetpack joyride

Oyunun hikayesi gerçekten çok iyi oluşturulmuş ve bir temele oturtulmuş. Zaten size sunacağımız oyunun trailerinde de göreceksiniz. Videodan daha iyi anlayacaksınız. Kısacası oyun hakkındaki görüşlerimi belirtmem gerekirse oyun gerçekten çok zevkli ve oynanmaya değer. Android platformunda olduğu gibi iOS platformunda da bulunan oyunu Android’e indirmek için bu bağlantıyı kullanın. Oyunu iOS’a indirmek için de bu bağlantıyı kullanın. Oyunun trailerini aşağıdan izleyebilirsiniz.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top