0
Teknoloji ilerledikçe iki sim kartlı cihazlara alışmak daha kolay olurken şimdi de karşımıza 3 sim kartlı telefon çıktı. Samsung’un ürettiği bu telefona 3 tane ayrım sim kartınızı takabilir ve kullanabilirsiniz. Detaylar haberimizde. 

3 adet sim kartı çalıştıran cihazın piyasadaki adı Samsung Galaxy Star Trios olacak. Cihazın 3 sim olmasından sonra en büyük özelliği ucuz olması. Tabi şu an için yurt dışı fiyatı bize çok cazip geliyor. Türkiye’ye geldiği zaman üzerine eklenen vergiler telefonu normalin üzerinde bir fiyatla görmemize neden olacak. Ne yazık ki bu acı durumla karşı karşıyayız. Cihazın yurt dışı fiyatı 165 ABD doları. Bu cihazın Türkiye’de satışa sunulup sunulmayacağı da ayrı konu. Bu konu henüz kesinlik kazanmış değil. Ancak şunu da belirtmeliyim ki çift sim taşımak normal de 3 adet sim taşımak biraz anormal bir durum. Herkes 3 adet sim taşımaz. Bu nedenle de bu telefonun herkese hitap ettiğini söyleyemeyeceğim. 

Samsung Galaxy Star Trios

Cihazın boyutu oldukça küçük. Donanımsal özellikleri de oldukça düşük. Cihaz sadece 3 adet simi aynı anda çalıştırabilmek için yapılmış. Uygulama çalıştırmaktan çok uzak bir yapısı var. Bakalım Galaxy Star Trios’u Türkiye pazarında da görebilecek miyiz?

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top