1
Android yarış oyunları içerisinde, en iyilerinden bir tanesi Hill Climbing Racing. Yarış kategorisinde
değerlendirsede, daha çok kendinizle yarışıyorsunuz. Bu açıdan tam bir yarış oyunu sayılmaz; fakat kendi rekorlarınızı kırmak zorunda olduğunuz için sizin için tam bir yarış oyunu niteliğinde. Android oyunlarının en eğlencelilerinden bir tanesi Hill Climbing Racing bir çok aracı ve çok sayıda haritasıyla ilgi çekiyor.

Oyunun amacı

Hill Climbing Racing'de, bir aracı geliştirip, onunla bir haritada daha çok ilerlemeniz gerekiyor. Elbette aracı kullanmak o kadarda kolay değil. ekranın sağ ve sol köşelerinde gaz ve fren pedalları var. gaz pedalı sizi ileri itip önünüzü havaya kaldırıken, fren pedalı, daha doğrusu geri gaz pedalı sizi geri iter ve önünüzü aşağıya eğer. Bu pedallarla engellerden düzgün bir şekilde geçip arabayı devirmeden ilerlemek zorundasınız. Arabanın devrilmeyi çok sevdiğinizi söylemeden geçmeyelim. Onu dengede tutmak zor olacak.

Değişik özellikteki araçlar

Oyun içinde istemediğiniz kadar farklı araç var. Bu araçlar özellikleri bakımından birbirlerinden ayrılıyor. Örneğin oyuna bir jeeple başlıyorsunuz. Daha sonra motorsiklet alabiliyorsunu. Oyun içinde otobüs ve tank ve aklınıza gelebilecek her türlü araç mevcut. Hepsinin ayrı özellikleri var. örneğin tank çok ağır olduğu için devrilmesi güç oluyor; fakat bu seferde havada akrobatik haraketler yapıp daha fazla para elde etmeniz zorlaşıyor. Motorsiklet onun aksine çok hafif ve akrobasiye çok uygun.


Değişik özellikteki haritalar

Hill Climbing Racing'de çok eğlenceli haritalar olduğunu bilmenizi isteriz. Kır, çöl, ay, mars, mağara ve bunların kendi içinde komvbinasyonu, harika şekilde oyuna işlenmiş. Örneğin çölde aracınızın çekişi düşerken, ayda yer çekiminden dolayı havalara uçuyor ve daha fazla akrobasi yapabiliyorsunuz.

Araç gelişimleri

Hill Climbing Racing anlattığımızdan daha karmaşık bir yapıya sahip. Örneğin araçları ilk aldığınızda gelişmemiş halde satın alıyoruz. Bu haritanın ilerleyen bölgelerinde işimizi daha da zorlaştırıyor. Kazandığımız paralarla aracın motordan tekerleğe, süspansiyondan, deposuna kadar herşeyini geliştirebiliyoruz. Bu sayede araba zor koşullara daha uyumlu hale geliyor.


Hill Climbing Racing'i denemek isteyen GooglePlay sayfasını ziyaret edebilir.

İlgili – FingerSoft 

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

  1. Android platformu için oyun tanıtımlarına devam ediyoruz. Harika bir oyun daha karşınızda... Hill Climbing Racing

    YanıtlaSil

 
tic
Top