0
Apple, en yeni işletim sistemine bir yeni güncelleme daha ekledi. Bu güncelleme sistem kararlılığının arttırılması amacıyla yayınlandı. Söylenenler ise daha derin. Apple, iOS 7.0.4 güncellemesi ile özellikle iPhone 4'de yaşanan sorunları gidermeyi amaçlıyor. Bildiğiniz gibi çıkışıyla beraber hem olumlu hem de olumsuz olarak büyük yankı uyandıran iOS 7, özellikle iPhone 4 sahiplerinden olumsuz yorum almıştı.

iPhone 4 iOS 7 sorunu

Bildiğiniz gibi iOS7 ile birlikte özellikle iPhone 4 kullanıcıları sıkıntı çekmeye başladı. Bu sıkıntılar telefonu kullandırmayacak boyuta geldi. Bununla iligli resmi kanallara şikayet yağdı. Bir çok kişi bir önceki sürüme döndü. Apple ilk başta bu güncellemeyle bayağı bir cuvalladı ve durumu çeşitli güncellemelerle toparlamaya çalışıyor. Başarabiliyor mu orası tartışılır; ama konuyla ilgili çeşitli söylentiler, durumun daha karmaşık olduğunu ortaya koyuyor.

ios 7.0.4 güncellemesi

Mühendisler iPhone 4'ü dışarıda tutmuş

Apple'ın iOS 7 ile iligli kendi içinde fikir ayrılığı yaşadığı son zamanlarda en çok konuşulan haberler arasında. Şirket içinde yazılımcılardan bazılarının, iOS7'nin iPhone 4'te yayınlanmaması gerektiğini savunduğu konuşuluyor. Tim Cook bu kişilerin fikirlerini görmezden gelmesi sonucu bu sorunlar ortaya çıkmış. İPhone 4 donanımlarının iOS 7 için eski olduğundan en çok problem yaşanan model olduğu söyleniyor.

iOS 7.0.4 güncellemesiyle gelen yenilikler

Peki iOS 7.0.4 güncellemesi ne gibi yenilikler getiriyor. Bu güncelleme ile birlikte bir çok bug gideriliyor. Özellikle bir çok kişinin yaşadığı FaceTime arama sorunu onarılıyor. Çeşitli dedikodulara göre ise bu güncelleme özellikle iPhone 4 için yayınlanıyor. Bildiğiniz gibi iOS7 ile birlikte iPhone 4 ciddi manada pil ve performans sorunları yaşamıştı. Bakalım güncellemeden sonra iPhone 4 performansında iyileşme olacak mı?

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top