0
Yeni nesil konsollardan biri Xbox One'ın çıkışna çok az bir zaman kala Microsoft'un nasıl bir başlangıç yapacağı ortaya çıktı. Konsolun çıkışıyla birlikte çok büyük partiler düzenleyecek olan Microsoft, unutulmaz zamanlara imza atmak istiyor. Xbox One'ın ilkleri inanılmaz oluyor. Bildiğiniz gibi ön siparişe açıldığı zaman Xbox One, siparişleri rekor kırmıştı. Microsoft'un düzenleyeceği bu dev partilerde rekor kırabilir.

xbox one çikiş partileri

Xbox One ne zaman satışa çıkıyor?

Xbox One 22 Kasım günü bütün Avrupa ülkelerinde satışa sunulacak. Microsoft, bu güne özel partilerle insanları eğlendirmeyi ve dikkat çekmeyi düşünüyor. 21 Kasım günü, bu amaçla, bir çok şehirde büyük katılımların yaşanacağı dev partiler düzenlenecek. New York, Los Angeles, Londra, Sidney, Viyana, Sao Paulo, Toronto, Berlin, Paris, Auckland  partilerin düzenleneceği şehirlerden.

Katılımcılara hediyeler

Partiye katılanlara 1 yıllık gold üyelik verileceği açıklandı. Partiye katılanlar bu üyelik sayesinde Vbox One için yeni çıkacak olan oyunları ilk oynayanlar arasında yer alabilecek. Söylenenlere göre Microsoft bunu, ön siparişe gösterilen büyük ilginin karşılığında yapıyor. Yapılacak olan reklamda cabası.

Newyork için hazırlanmış reklam



Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top