0

iPhone'unuzu oyun makinesine çevirin

Moga Ace Power sayesinde iPhone'da oyun keyfi artıyor. Bir konsol kumandasına benzeyen cihaz, iPhoneunuza bağlanıyor ve oyunları daha rahat ve tam bir konsol tadında oynayabiliyorsunuz. Bundan sonra oyuncu iPhone sahipleri daha rahat edecek. Moga Ace Power yakın zaman içinde tanıtılacak.
mega ace power iphone oyun kumandası

Moga Ace Power ne işe yarar?

Moga'nun internet sitesinde görünen ve daha sonra kaldırılan Moga Ace Power isimli cihaz, iPhone 5 ve üstü modellerde, ve son iPod Touch modeliyle uyumlu çalışıyor. Evleaks sitesinin internette yayınladığı görsellerden de anlaşılacağı üzere, kapalı iken tam bir konsol kumandasına benzeyen cihaz, uzayıp içine yatay bir şekilde iPhone yerleştirilebilen konuma geliyor.

PsP ve PSVita'ya benziyor

iPhone'a entegre edildiği zaman tam anlamıyor Sony'nin inanılmaz cihazları olan PSP ve PSVita görünümüne bürünen Moga Ace Power ile iPhonelar bize onlar kadar kaliteli bir oyun deneyimi sunabilecek mi bilmiyoruz. Verilen detayda Moga Ace Power'ın içine yerleştirildikten sonra iPhone düşmesin diye kilit sistemine sahip olsuğu vurgulanıyor.
mega ace power iphone oyun kumandası

iPhone'un pilini arttırıyor

Moga Ace Power'ın kendi bünyesinde bulunan yüksek kapasiteli pil, size daha kaliteli bir oyun deneyimi sunuyor. Bildiğiniz gibi akıllı cihazlarda oyun oynarken cihazların pili iki ya da 3 kat daha hızlı tükeniyor. Bu durumu göz önüne alan Moga Ace Power tasarımcıları cihaza dahili bir güç ünitesi yerleştirmeyi ihmal etmemiş. Moga Ace Power ile oyun oynarken şarjınızı tüketmeyeceğiniz gibi iPhone'unuzu da şarj edebileceksiniz.

Moga Ace Power satış fiyatı

Moga Ace Power ile ilgili herhangi bir detay daha verilmiş değil. zaten tanıtımda gerçekleştirilmedi. Kısa süreliğine Moga sitesinde ilgili cihaz görünsede, sayfa yayından hemen kaldırıldı. Resmi bir açıklama olmadığı için herhangi bir fiyattan da söz etmek doğru olmaz. Ülkemiz için durum daha da karışık. Bu tür aparatların ülkemize gelip gelmeyeceğini de bilmiyoruz.

Moga Ace Power Video



Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top