0
hotspot shieldİnternet güvenliği, umursamadığımız ama çok dikkat etmemiz gereken bir husus. Farkında olmadan bir çok
bilgiyi internet üzerinden çeşitli yerlere bırakırız. Mail yoluyla, çeşitli internet sitelerine üye olurken, alışveriş yaparken, inanılmaz derecede güvenlik açığını ortaya çıkarırız. Hiçbir şey olmayacağını zannederiz; ama bu bizi korumaz. Özellikle intenet üzerinden kredi kartı bilgileri ve kişisel bilgilerinizi verdiğiniz zaman bunların aynı anda başkaları tarafından çalınmayacağına emin olmalısınız. İşte bu nedenle internet güvenliğinizi sağlayacak, güvenli gezinmenize olabak tanıyacak bir tanıtım serisi yapıyoruz. İlk programımız Hotspot Shield.

Hotspot Shield özellikleri

Https şifreleme yöntemini kullanır. Bu bağlantı protokolü internet gezintinizi güvenliğe alır.
Kişiel bilgilerinizi ve alışveriş yaparken kullandığınız bilgileri şifreler.
IP adresinizi gizler, kimse sizi göremez.
Dünya üzerindeki bütün sitelere erişebilirsiniz. Yasaklı site kalmaz.
Ortak bağlantı noktalarında ( otel, kafe, toplu wifi) sizi korsanlardan korur.

Kullanıcı dostu arayüz

Gelişmiş ve basit bir şekilde kullanabileceğiniz arayüze sahip Hotspot Shield, özellikle ev kullanıcılarının basit bir şekilde kendini koruması için tasarlandı. Basit arayüzü sayesinde, internette herkes güvenle dolaşabilecek.

hotspot shield

Hotspot Shield nasıl çalışır?

Size basitçe korunma mantığını anlatmak istiyorum. Hotspot Shield'ı bilgisayarınızda çalıştırdığınız zaman wi-fi ve diğer bağlantılarınız şifrelenecek. Bu sayede girdiğiniz her sitede güvenli şekilde dolaşacaksınız. Ortak alanlarda herkesin kullandığı Wi-fi bağlantıları, bilgisayarınız için tehlikeli olabailir. Hotspot Shield bu gibi ortak ağlarda bilgisayarınızın güvenliğini sağlar. Hotspot Shield sizin proxy yardımıyla çok farklı ülkelerden internete bağlanmanızı sağlar. Bu sayede istediğiniz siteye girebilirsiniz.

Olumsuz yönleri, reklam

Hotspot Shield çalıştığı zaman internet tarayıcınızda bir reklam göreceksiniz. Bu reklam kaldırılabiliyor; ama rahatsız olabilirsiniz. Programın ücretsiz olması bu durumu biraz açıklıyor; ama bir çok insan bu durumdan yinede rahatsız.

Güvenli internette gezinmek için internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top