0
HTC Amerika'nın başkanı tarafından atılan Tweet, HTC One sahiplerini sevindirdi. HTC One Developer Edition için bu hafta güncelleme indirilebilir durumda olacak. HTC One sahipleri için Android 4.3 güncellemesi bu ayın sonunda gerçekleşecek. Bütün bu açıklamalar HTC Amerika'nın en yetkili ağızı Jason Meckenzie'den geldi.

htc one siyah

HTC One gibi bir telefonun elbette 4.3 güncellemesini almasını, kısa zaman içinde bekliyorduk. HTC One sizlere Android'in 4.2 sürümüyle birlikte geliyor. Tüm dünyada Android 4.3 güncellemesi ne zaman yapılacak bilmiyoruz; fakat fazla gecikmeyecektir.

HTC'den DNA kullanıcıları içinde bir haber var. HTC Amerika'dan yapılan açıklama; HTC Droid DNA'in Sense 5 arayüzünü 4.2.2 ile alacağı yönünde. Oysa Jason Mackenzie geçtiğim Ağustos'ta Sense 5 arayüzünü Amdroid'in 4.3 sürümüyle telefona ekleneceğini söylemişti. Bu da Droid DNA'nın Amdroid'in 4.3 güncellemesini almayacağı manasına gelebilir. HTC One ve HTC Droid DNA ile ilgili Android haberleri şimdilik bu kadar. Gelişmeler geldikçe yazacağız. Bizimle kalın.

İlgili – Jason Mackenzie

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top