0
Legendary Pictures ve Atlas Entertainment'in cast arayışları sonuçlanıyor. IMDb'de Warcraft ismiyle yer alan film için düşünülen vizyon tarihi 2015. Duncan Jones'un yöneteceği filmin senaryolarını ise Charles Leavitt ve Chris Metzen yazıyor. Umarız özellikle yönetmen ve senaryo yazarları World Of Warcraft oyununu oynuyorlardır, çünkü o hikayenin içine girmeden asla WOW fanlarının seveceği bir film ortaya koyamazlar. Bu, Avatar: The Last Airbender animasyon serisini izlemeden filmini çekmek gbi bişey olur ki onun sonuçlarını gördük...

world of warcraft lich king

Warcraft filmi için cast teklifleri bir bir yapılıyor. İlk etapta başrol için Colin Farrell'e ( Altın Küre ödüllerinde En İyi Erkek Oyuncu ödülü, 2008 İn Bruges) teklif götüren yapım ekibi ardından Paula Patton'a da ikinci başrolü teklif etti. Son gelen haberlere göre bütün oyuncular şekillenmeye başlıyor, ki eminiz onlar için de böyle bir filmde yer almak gurur verici olacaktır.

warctaf 2015 cast

Diğer karakterler için teklifler şu şekilde; Prisoners'dan Paul Dano, Vikings dizisinden Travis Fimmel, Hell On Wheels dizisinden Anson Maunt ve Star Trek filminden Anton Yelchin... popüler diziler ve popüler bir filmden gayet yetenekli oyunculara teklif götürüldüğünü itiraf etmem gerek. Özellikle Travis Fimmel'in Vikings'te çok kaliteli bir performans sergilediğini söylemekte yarar var.

Bakalım Warcraft filmi beklentileri karşılayabilecek mi? Konuyu bitirmeden önce bahsetmekte fayda var. 2008 ve 2009'dan beri filmin çıkacağı konuşuluyor. İlk önce 2011 olarak gösterilen vizyon tarihi, daha sonra 2013 oldu ve şimdi 2015'e yükseldi. Sürekli yönetmen değişti. Kimse bu projeye bulaşmak istemiyor. Bunun en büyük sebebi, ya Warcraft dünyanın en efsanevi filmi olacak, ya da olmayacak, bu projeye giren herkesle birlikte sektörde batacak. Bir çok kişi bu kadar kesin konuşabilir; çünkü günümüzde, World Of Warcraft oyununun bile aktif 10 milyona yakın oyuncusu var. Private serverlarda oynatılan oyunları düşünürsek aktif 15 milyon oyuncudan bahsedebiliriz. 2005'ten bu yana inanılmaz bir oyuncu kitlesine ulaşmış oyun gerçekten bir efsane... Bu kişilerin çoğunu hikayesi nedeniyle oyuna dahil olduğunu düşünürseniz, filmin kötü olma olasılığını yok sayabilirsiniz.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top