0
groupmail
GroupMail e-posta istemcisinin diğerlerinden farklı bir özelliği var. Özellikle toplu mail gönderme isteyenlerin mutlaka denemeleri gereken bir e-mail programı destek hiç yanlış olmaz. Kişisel kullanımın yanında bir pazarlama aracı olarakta kullanılabilecek olan GroupMail e-posta istemcisi, her zaman aradığınız türden.

Toplu mail konusunda en önemli yeteneklerinden biri grup oluşturabiliyor olmanız. Farklı insanları farklı gruplar altında toplayarak, toplu mail gönderebilirsiniz. Bunun yanında aynı anda farklı insanlara gönderdiğiniz maillerinizle herkese ayrı ayrı hitap edebilirsiniz. Nasıl mı?

Bir gruba mail atıyorsunuz, aşağıda verdiğimiz gibi kodlar kullanarak herkese farklı bir şekilde hitap edebilirsiniz.

Selam !*name*!
Hala !*city*!'de misin?

Bu kodlarla farklı kişilere aynı maili gönderebiliyorsunuz ve hem isimler hem de şehirler kişinin bulunduğu yer ismi olarak çıkıyor. Aynı gurupta Ahmet ve Mehmet yer alıyor ve ikisine de yukardaki gibi maili atıyorsunuz. Ahmet'e giden mail Selam Ahmet şeklinde okunurken, Mehmet maili Selam Mehmet şeklinde okuyor. Sürekli mail düzenlemek ve yeniden yazmaya gerek yok.

Ücretli versiyonunun da bulunduğunu ve profesyonel pazarlama işlerinde kullanmak isteyenler için çok kullanışlı olduğunu söylemekte fayda var. Ayrıca programın birde Mac alternatifi bulunuyor. Mac kullanıcıları için Hoolie isminde olan program aynı işlevi görüyor.

Daha fazla inceleme yapmak için programın internet sitesini ziyaret edin... http://www.infacta.com/

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top