1
Kaderini İzle Kapalı Beta Geliyor!

Sizlere Birkaç gün içinde Dragon's Prophet'ın kapalı betasının başlayacağının haberini vermekten gurur duyuyoruz. Dragon's Prophet, 4 bölge ile 19 Mart 2013 Salı günü kapılarını sizlere açıyor. Facebook ve Twitter hesaplarımızdan, son birkaç aydır bize sürekli soruldu: “Kapalı Beta Ne Zaman Başlıyor?” İşte cevap...

Önümüzdeki 19 Mart Salı günü beta daveti alacak kadar şanslı olanlar Dragon's Prophet'ı oynayabilecekler. Beta erişiminin sınırlı olacağı elbette aşikardır.

Ayrıca hafta sonları düzenlenecek olan Stress Testler ile herkes oyunu deneme fırsatı bulurken bizde oyun içi düzenlemelerimizi test edeceğiz. Avrupa serverları için istikrar ve performans testlerinden sonra sorunları çözeceğiz. Bununla birlikte bu testler başlamadan önce size haber verilecek ve kendinizi hazırlamanız için yeterli zaman tanınacak.

Dragon's Prophet ilk olarak İngilizce olarak size sunulacak daha sonrada Almanca ve Fransızca sürümleride yayınlanacak. Sizinle Auratia dünyasını keşfetmek için sabırsızlanıyoruz.

Çeviri: 10line.net

Yorum Gönder

  1. Dragon's Prophet Beta başladı arkadaşlar http://www.10line.net/2013/03/dragons-prophet-beta.html eğer beta için kaydolduysanız maillerinizi kontrol ediniz. Oyunu indirmek için https://www.dragonspropheteurope.com sitesinden forumu ziyaret edin.

    YanıtlaSil

 
tic
Top