8
Crysis 3 eşi benzeri görülmeyen bir kaliteye sahip. Buna hiç şüphe yok. Sistem özelliklerinizin çok yüksek olması gerek ki bu oyunu oynayabilesiniz. Oyunu sistem özellikleri yüksek ola bilgisayarda oynarsanız o zaman daha önce hiç görmediğiniz bir kalite ile karşılaşacaksınız. Ancak sistem özellikleri yüksek olmayanlar ne yapacak? Onlar için de bir çözüm ürettik. Artık Crysis 3 kasma sorunu diye bir konu gündemde olmayacak. Çünkü bu yol kesin çözümdür. 

Crysis 3’ün bir sürü özelliği var. Bunların birçoğu görüntü kalitesi ile alakalı. İşte onları biraz kurcalayarak kasma sorununu ortadan kaldıracağız. Size önerdiğimiz çözüm çok basittir. Ayrıca resimli olarak sizlere anlatacağımız için hiç zorluk çekmeden kasma sorununu ortadan kaldıracaksınız. 

Crysis 3 açıldığı zaman “seçenekler” sekmesinden “grafik ayarları” bölümüne tıklayın. Orada karşınıza aşağıdaki gibi bir ekran gelecek. 



Orada “örtüşme önler” bölümünü göreceksiniz. İşte işin püf noktası burasıdır. Örtüşme önler sekmesini devre dışı yapın. Yoksa oyunu yüksek olmayan sistem özellikleri ile oynayamazsınız. Örneğin benim sistemim 1 GB AMD ekran kartı, 4 GB RAM, 3.3 GHz 4 çekirdekli işlemci, ancak ben örtüşme önleri devre dışı yapmadan oynayamıyorum. Oynuyorum, ancak tutukluk yapıyor. Bu nedenle örtüşme önleri kesinlikle kasıyorsa devre dışı bırakın.



Diğer özellikleri de sisteminizin isteğine göre açar ya da kapatırsınız. Eğer diğer özellikler açıkken kasma yapmıyorsa kullanabilirsiniz. Bizi takip etmeye devam edin her şeyden haberdar olun. Facebook’tan takip etmek için tıklayınız.

http://www.10line.net sitesinde yayınlanmıştır...

Yorum Gönder

  1. Örtüşme önler dediği şey bildiğimiz Anti-aliasing oyun içinde keskin ve pürüzlü görünen şeyleri daha yumuşak ve gerçeksi yapar. Performans düşmanıdır. Ama görüntü kalitesini arttırır.

    YanıtlaSil
  2. Merhaba konu hortlayacak ama şu '' Doku Çözünürlüğü'' nasıl alçak olacak yapıyorum bir türlü olmuyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kaybetmeden cikiyor olabilir misin?

      Sil
    2. Sorunu hallettim kardeşim.Dediğin gibi yapıyormuşum :) Yinede teşekkürler

      Sil
  3. Tüm crysis oyunları kökten hatalı. 10 sene sonraki sistemler bile onlarla başa çıkamaz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hocam oyunda sıkıntı yok, sistem gereksinimleri biraz yüksek. olmaması kötü olurdu zaten.

      Sil
  4. oyunun hatalı olduğu doğru birader çünkü en iyi youtuberlar bile 60 fps de oynuyolar bu oyunu. oyun consolelar icin tasarlandığından bilgisayarda düşük performans almanız normal net bir çözümüde yok kusura bakmayın

    YanıtlaSil

 
tic
Top