0
Bilgisayarlarımızda güvenle kullandığımız başarılı antivirüs programlarından olan AVG'nin mobil versiyonu AVG AntiVirus Security - FREE tanıtımı yapıyoruz. Android cihazında bir çok insan kendisini ne gibi tehtidler beklediğini bilmiyor. Bilenler hangi antivirüs programıyla bu tehtidleri önleyebileceğini kestirmiyor ve arayış içindeler. Bu nedenle bir kaç yazıda Android platformunda yer alan bir bir kaç kaliteli ve ücretsiz Antivirüs uygulamalarını tanıtacağız. Trust Go ile başlayan serimize AVG AntiVirus Security - FREE ile devam ediyoruz.

AVG AntiVirus Security – FREE özellikleri

Ücretsiz Android Antivirüs Uygulaması

İsminde de yer alan en önemli özelliklerinden biri ücretsiz olarak sunulması. Kalitesinin yanında ücretsiz olarak sunulması büyük bir avantaj. Bilgisayar sürümleri için kullanılan Ücretsiz AVG'nin de ne kadar kaliteli olduğunu ve bir çok ücretli programa taş çıkarttığını biliyoruz. Bu nedenle AVG AntiVirus Security – FREE'ye mobil güvenliğiniz için güvenebilirsiniz.

AVG Mobil hakkında olumlu yorumlar

Google Play sayfasına baktığımız zaman kullanıcılardan da geçer not aldığını görüyoruz. Şimdi girip kontrol ettiğinizde bir sürü Türkçe olumsuz yorum göreceksiniz. Bunun en büyük nedeni ne yazık ki Türkçe dil desteğinin olmaması. O kadar dilin arasında Türkçe'nin olmaması AVG AntiVirus Security – FREE için büyük eksiklik.

AVG AntiVirus Security – FREE genel yetenekler

  • Uygulamalarını tarar
  • Kaybolan telefonunuzu bulmanız için basit bir araç sunar
  • Kaybolan telefonunuzda gizliliğinizi korumak için kilitleme özelliği kullanır
  • Uygulama durdurucu ile hızlı ram kazanma imkanı
  • İnternet tarayıcından güvenli internet imkanı
  • Ekranda telefonun kullanım oranlarının görünmesi

Hırsızlığa karşı koruma

Son zamanlarda telefonlarda aranan en önemli özelliklerden biri çalındığında yerinin tespit edilebilmesi ve bulunabilmesi. Bu sayede hem güvenlik güçleri açısından iş kolaylaşıyor hem de siz kendinizi ve gizli bilgilerinizi korumuş oluyorsunuz. Bu uygulama size bütün bu koruma özelliklerini dunuyor.

Ücretli versiyonda hangi özellikler var?

AVG AntiVirus Security – FREE'nin en önemli ücretli özelliklerinden biri uygulama kilitleme aracıdır. App Locker sayesinde hangi uygulamaların şifreleneceğine karar verebilirsiniz. Diyelim ki telefon numaralarınızın sizin dışınızda biri tarafından kurcalanmasını istemiyorsunuz. Eviniz de veya işyerinizde bu güvenliği sağlamak için App Locker tam size göre. Ayrıca App Backup özelliği sayesinde hafıza kartına sizin uygulamalarınızın yedeğini alır. Uygulama herhangi bir nedenden silinse bile siz uygulamayı yedekten geri yükleyerek aynı şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz. Bu araçların, ücretsiz AVG AntiVirus Security – FREE uygulamasında 14 günlük deneme sürümleri bulunuyor. AVG AntiVirus Security – FREE beğenen, detaylı bilgi almak isteyen ya da kullanmak isteyen lütfen https://play.google.com/store/apps/details?id=com.antivirus&hl=tr adresine gitsin.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top