0
Pinterest, gelir elde etmeye başladı. Bu güne kadar bir çok sosyal ağı geride bırakarak, önemli başarılar elde
pinterest reklam
etmiş bir sosyal ağ olan Pinterest, reklam yayınlamaya başlıyor. Reklamlar için çok uygun olduğunu düşündüğümüz, görsel sosyal ağ Pinterest, promosyonlu pinleri hayata geçirdi. Daha önce yapılan açıklamada bu reklam modelinin yakın zamanda kullanılabileceği duyurulmuştu. İlk reklamlar görüntülenmeye başladı.

Pinterest nedir?

Kısaca Pinterest hakkında bilgi verecek olursak, basit ve kullanıcı dostu bir dizayn ile görsel paylaşım imkanı sunan sosyal ağ, özellikle fotoğraf paylaşımı konusunda gelişti. Video paylaşımıda yapılabilen Pinterest, Twitter gibi büyük bir sosyal ağı, kullanım süresi bakımından geride bırakıp ikinci sırada yer alıyor.

Pinterest reklamları

Pinterest'in içeriğine ve dinamik yapısına göre reklamların, çok kullanışlı olacağını söylemek isteriz. Pinlerin arasına karışmış ilgi çekici bir markanın görseli, harika şekilde kullanıcılara ulaşacaktır. Örneğin ayakkabı satışı yapan bir şirketin ayakkabı görsellerini reklam olarak paylaşması, ayakkabı modasıyla ilgilenen kişilerin ilgisini çekecek ve tam isabetli bir reklam olacaktır.

pinterest reklam

Promosyonlu linkler

Twitter ve Facebook promosyonlu linkler ile ilgili reklamları uzun zamandır kullanıyorlar. Facebook'ta kullanıcıların gönderilerini öne çıkarmaları seçeneği hala aktif şekilde kullanılıyor. Twitter'da ise konuyla ilgili önerilen Tweet özellikle hashtaglerde kullanıcıların dikkatini çekiyor. Pinterest'te bu reklam modelinden gelir elde etmeyi umuyor. Reklam imkanının şimdilerde sadece belirli şirketlere açık olduğunu söylemekte fayda var.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top