0
Antivirüs konusunda başarılı bir şirketin ürünü olan AVG hem ücretli hem de ücretsiz versiyonuyla göz dolduruyor. En iyi antivirüs kategorisinde değerlendirebileceğimiz program gerçekten başarılı. Bizi çok iyi bir şekilde korumayı başaran AVG antivirüs dünya çapında bir çok antivirüs programı arasında yapılan değerlendirmelerden de geçer not almayı başardı diyebiliriz.


AV-Test şirketinin yaptığı detaylı çalışmada iyi yerlerde yer alan AVG free edition yani AVG ücretsiz antivirüs kullanıcı dostu özellikleriyle de size sunulmuş.


Testlerde antivirüsler genelde zararlı tespiti, zararlıyı kaldırma, ve bilgisayardaki performansı konularında değerlendiriliyor. Bu üç kriterden de iyi neticeler elde eden AVG antivirüsü siz değerli bilgisayar dostlarına tanıtma gereği duyduk.


Mobil Antivirüs


AVG'nin sunduğu bir diğer hizmet ise mobil antivirüs hizmeti. Android işletim sisteminde çok fazla kişi tarafından kullanılan AVG uygulaması telefonunuzu çalınmalara karşıda koruyarak gerçek bir başarı sağlıyor. Uygulamalar iner inmez kontrol eden AVG Mobil Antivirüs zararlı uygulamalardan sizi uzak tutacak en önemli yardımcınız olacak. Ayrıca bu Android uygulaması ücretsiz sunuluyor. AVG Android uygulamasını Widget özelliğinin olduğunuda özellikle vurgulamak lazım. Widget özelliği AVG Mobil antivirüsü daha kolay kullanılabilir hale getiriyor. Özellikle uzaktan telefonu kilitleme yöntemi ile kullanıcıların ilgisini çeken AVG Mobil Antivirüs Türkçe olması nedeniyle de ülkemizde bir çok kişi tarafından kullanılıyor.

Ücretsiz AVG Antivirüs ve Pro AVG ayrımı...


Özellikler
AVG Free Edition 2013
AVG Internet Security 2013
Virüsleri, tehditleri ve zararlı yazılımı algılar ve durdurur
+
+
Dosyaları güvenle indirin ve paylaşın
-
+
Anlık mesajlaşma virüslerini durdurur
-
+
E-postalarınızı korur
-
+
Alış veriş ve bankacılık işlemlerinde koruma sağlar
-
+
Kişisel verilerinizi bilgisayar korsanlarından korur
-
+
Daha hızlı tarama ve video akışı
-
+
Bilgisayarınızın daha istikrarlı çalışmasını sağlar
+
+
Ücretsiz İngilizce destek
+
+

Tablo gördüğünüz gibi. Ücretli versiyon olan AVG Internet Security 2013'ün Free versiyondan büyük farkları var ama “Antivirüs Testi – 2013” yazımızda da göreceğiniz üzere Free versiyon bazı özellikleri bakımından Pro versiyonun önüne geçiyor ve ondan daha kullanışlı hale gelebiliyor.
Sisteminize herhangi bir yük bindirmeden çalışmasını sürdüren AVG'yi güvenle seçebilirsiniz.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top