1
Android işletim sistemi yavaş yavaş daha kullanışlı hale getiriliyor. Adnroid 6.0’da iddialı bir şekilde gelen Google ufak ama etkili güncellemelerle sistemini muhteşem hale getirmeye çalışıyor. Kısa zaman içinde yapacağı Google Play güncellemesi de mükemmele bir adım daha yaklaştığın gösteriyor. 


Nedir bu Google Play güncellemesi? 

Google Play güncellemesi şudur. Eğer iOS işletim sistemini kullandıysanız bilirsiniz. Tarayıcıda uygulama arattığınız zaman sizi App Store’a yönlendirmiyor. Oysa şu an Adnroid’de tarayıcıda uygulama aratsanız çıkan ilk sonuç Google Play linkli bir sonuç oluyor. Ona tıkladığımız zaman Google Play uygulaması açılıyor. Uygulamayı yüklemesek bile oradan göz atmak zorundayız. Ancak iOS’da böyle değil. Siz uygulamaya tarayıcıdan göz atıyorsunuz. Eğer yükle derseniz sizi o zaman App Stopre’a yönlendiriyor. İşte Google Play de böyle olacak. 

Bu güncelleme ne zaman gelecek. Google Play’den gelen haberlere göre bu güncelleme kısa zaman içinde gelecek. Bu güncelleme ile daha az pil ve veri kullanımı sağlayacağını da ekleyen Google Play her şeyin böyle olacağını düşünüyor. Umarım yanlış düşünmüyordur.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top