0
Akıllı evlerin artmasıyla birlikte akıllı evlere gerekli olan malzemeler de arttı. Bunun farkına varan Samsung teknolojiyi her dalda görmek isteyenlere bir ürün sundu. Henüz tam manasıyla ürünü sunmasa da üründen birkaç kare görmemize izin veriyor. 


Akıllı buzdolabını daha önce farklı markalardan görmedik. Bu nedenle de bu ürünü hayatımızın her alanına yayılmış olan Samsung’dan görmek bizleri şaşırtmadı. Akıllı buzdolabı tam olarak neye benziyor? 

Samsung’un akıllı buzdolabında 21.5 inç 1080P çözünürlüğünde ekran yer alıyor. Bu ekranın alt kısmında Android telefonlarda görmeye alıştığımız dokunmatik tuşlar yer alıyor. Sanırım Samsung buzdolabının ekranına kocaman bir Android cep yerleştirmiş. Ayrıca bu buzdolabında takvim, alışveriş ve Pandora müzik uygulaması yer alıyor. Bu özellikleri yerleştirilen Android sistemli dev telefonla mı yoksa ayrıyeten bir cihazla mı kullanacaksınız bilemiyoruz. 


Buzdolabının dokunmatik ekranına notlar bırakabiliyorsunuz. Ayrıca bu ekrandan buzdolabının içini görmeniz mümkün. Artık kapağını açıp içinde ne var ne yok diye bakmanıza gerek kalmayacak. Kim bilir daha ne tür özellikleri mevcuttur. Ancak Samsung henüz bu buzdolabı hakkında detaylı bilgi vermediği için sizlere şimdilik bu kadar özellikten bahsedebiliyoruz. İlerleyen zamanlarda Samsung etkinliğiyle birlikte tanıtacağı buzdolabından detaylı bilgi alabilirsiniz.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top