0
Microsoft'un bu sonunda uygulamaya koyacağı bazı planları ortaya çıktı. Nokia ismi tamamen ortadan kalkacak. Windows Phone ismi ise sadece Windows olarak kalacak. Microsoft'un telefon bölümü bu şekilde büyük bir imaj değişikliğine gitmeyi planlıyor.

Nokia ismi telefonlardan çıkartılacak ve sadece Lumia olarak kalacak. İşletim sistemi ise Windows olarak kısaltılacak. Elbette güncellemelerle yanına birde rakam konulur. İşletim sistemine istediğini yapması benim için olağan da ben olsam telefon isminde Nokia'yı kullanmak konusunda ısrar ederdim. Zira Microsoft'un ürettiği tablet bile diğer tabletler kadar popüler olamadı. Neden pazara kazınmış bir ismi yok etmeye çalışıyorsunuz? Microsoft, Nokia ismini yüceltmeye çalışmalı.

Nedense Microsoft'un Windows dışında bir ürünü bir türlü sevilmedi. Windows Phone kullanım oranları 3. çeyrekte inanılmaz düştü. Şu sıralar Surfacelerden bahseden bile yok. Elbette Microsoftla ilgili konuşulan tek şey Windows 9 oluyor. Sanırım kimse Microsoft'tan işletim sisteminden başka bir şey istemiyor. O da masaüstü sürümü için. Microsoft, telefon tablet işlerini bıraksın artık.
Angry Birds Stealla


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top