0
Windows Phone telefonunuzda Skype kullanıyorsanız artık yer paylaşımı, lokasyon bildirimi yapabileceksiniz. Akıllı telefon dünyası için artık eskiyen bu özellik Windows Phone için Skype'a yeni geldi. Skype artık daha da sosyal ve daha da kullanılabilir oldu.

Skype'ta bir sohbet içerisinde “+” butonuna tıklayarak “Share Location” kısmından sohbet içindeki insanlarla nerede olduğunuzu artık paylaşabiliyorsunuz.Elbette yeriniz bir harita üzerinden gösteriliyor ve görsel olarak gayet şık görünüyor.

Bunun dışında güncelleme de bildirimlerle ilgili bir kısım da var. Bundan sonra Windows Phone işletim sistemi için Skype kullananlar istedikleri konuşma için bildirimleri açıp kapatabilecekler. Bunu da yine konuşma içerisinden yapabiliyorsunuz.

Skype'ın hayatımızda önemli bir yeri var. Bildiğiniz gibi uzun zaman önce Skype, Windows Live Messenger'ın (MSN) yerini aldı. Aldı almasına da Allah aşkına söyleyin yanlış ellerde değil mi? Skype yanlış şirketin malı. Microsoft, bu tür şeyleri geliştirmekte çok geri kalıyor. Facebook WhatsApp'ı aldı, WhatsApp uçtu gitti. Özellikle Android platformu için bir çok sohbet uygulaması var ve hepsi çok hızlı gelişiyor. Yıllardır varlığını sürdüren Skype, neden dünkü çocuklardan daha geride? Skype gibi bir potansiyel neden kullanılamıyor? Şu güncelleme diye verdikleri olayın diğer uygulamalarda ne zamandır kullanıldığını hesaplayamıyoruz bile. Skype'a yazık ediliyor.

skype yer bildirimi

İlgili – Skype Blog

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top