0
iPhone 6 ve iPhone 6 Plus 26 Eylülde ülkemizde satışa çıkacak. Çok az bir zaman kaldı. Peki iPhone 6'nızı nereden alacaksınız. Elbette Apple Türkiye mağazasından alabilirsiniz. Onun dışında GSM operatörleri sizleri bekiyor. Fakat kafamızı kurcalayan nokta şu ki; 1500 - 1750 Liralık cihazları GSM operatörlerinden 2300 - 2750 Liraya alan bizler (tarifeli 24 ay taahhütlü) 3000 Liralık cihazları kaç paraya alabileceğiz?

Turkcell'den iPhone 6 alabileceksiniz

iPhone 6 ve iPhone 6 Plus, 26 Eylül’de Turkcell’de!
Turkcell, tüm dünyada teknoloji tutkunlarının merakla beklediği iPhone 6 ve iPhone 6 Plus’ı 26 Eylül’de satışa sunuyor. Kullanıcılar en yeni iPhone’lara bu tarihten itibaren Turkcell İletişim Merkezleri veya turkcell.com.tr’den satın alabilecekler.
Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş.

Avea'dan iPhone 6 alabileceksiniz

Avea'da buna benzer bir açıklamayla müşterilerine iPhone 6 satacaklarını duyurdu. Ama Turkcell'de olduğu gibi detaylar için 20 Eylül'e kadar beklememiz gerekecek. Belki detayları 23 Eylül'de Türkiye tanıtım gününde bile verebilirler.

Vodafone'dan iPhone 6 satın alabileceksiniz

Türkiye'nin bir diğer GSM operatörü Vodafone da iPhone 6 satışını gerçekleştirecek. Vodafone aboneleri tarifelerine ek ücretlerle ya da peşin olarak telefonu satın alabilirler. Bakalım detayları Vodafone ne zaman verecek?
iPhone 6 fiyatları

iphone 6 nereden alınır

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top