3
Samsung'un Galaxy S5 için yayınladığı reklamda küçük bir detay ilgi çekiyor. Samsung'un Galaxy S5 reklamında iPhone'u görüyorsunuz. Tam bu kısımda iki telefonun haraketli bir cismi nasıl fotoğrafa aldıkları karşılaştırılıyor.

Son zamanlarda rakip cihazları kendi reklamlarında göstermek suretiyle “gömmeye” çalışan şirketlerin sayısı arttı. HTC, LG, Samsung bunu yapan şirketlerden. Daha önce Amerika'da merkezi bir yerde farklı şirketlerin reklam panosunda üst üste reklam alarak reklamda verilen mesajla hemen alttaki reklamı ezmeye çalıştığını da görmüştük. Apple Samsung çekişmesi zaten aradki milyon dolarlarla sürekli gündemde. Nokia'nın Apple'a göndermeleri efsane oldu.

galaxy s5 iphone reklam karşılaştırması

Son hatırladıklarımızdan bir tanesi de Lumia 2520 ile iPad'in karşılaştırmasıydı. Nokia'nun reklam filminde, güneş ışığının tablete etkileri gözler önüne seriliyordu. Dışarda iPad'de Bir şey görmek için gölgede olmanız gerektiği vurgulanan reklamda, Lumia 2520 ekran parlaklığıyla ön plana çıkıyordu. “Nokia'danİlginç Bir Reklam” videoyun burdan izleyebilirsiniz.

Reklamın 25. saniyesine dikkat edin.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

  1. Şahsi görüşüm i-phone kalite olarak daha üstündür. Satış rakamları olarak Samsung daha fazladır. i-phone kalitesi ile ciro yapıyor. Samsung reklamlarıyla satış yapıyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teknolojik gelişmelerin telefonlara entegresi konusuna baktığımızda Apple'ın biraz geride kaldığını da kabul etmek lazım. Reklamda da ondan bahsediliyor.

      Sil
  2. Evet, haklısınız. iPhone kalite bakımından taviz vermiyor hiç. Sağlamlık desek yine iPhone'da.

    YanıtlaSil

 
tic
Top