0
Şirketlerden bir bir 2014'ün ilk verileri gelmeye devam ediyor. Twitter'dan yapılan açıklamalar bizi hem sevindirdi hem de hiç şaşırtmadı. Hemen bilgileri verelim; Twitter, 2014'ün ilk aylarında 14 milyon kullanıcıyı daha kendisine kattı. Bu rakamla birlikte Twitter aylık 255 milyon aktif kullanıcısı oldu. Buna sevindik. Peki bizi hiç şaşırtmayan ne? Twitter yine zarar etti.

Daha kar nedir bilmiyor!

Twitter, kurulduuğu günden bu güne kadar hiç kar elde edemedi. Zararın boyutu ise her sene daha da büyüyor. Birkaç ay gibi kısa bir sürede 14 milyon kullanıcı Twitter'a kaydolmsına rağmen Twitter, bu kişileri paraya çeviremiyor. Artık kar etmek isteyen şirket bunun için bir çok çalışma yaptı. En önemlisi ise tasarım değişikliği: “Twitter'ın Yeni Tasarımına Nasıl Geçilir?

Yapılan açıklamada şirketin 132 milyon dolar zararı olduğu söylendi. Gelir ise 250 milyon dolar açıklandı. Giderlerin çok daha fazla olmasına kimse çözüm bulabilmiş değil. Analistler yakın geçmişte Twitter'ın yine zarar edeceğini düşünüyorlardı ama kimse bu kadar büyük bir zararı şuan izah edemiyor. İkinci çeyrekte Twitter'ın gelirinin 280 milyon kadar olabileceği söyleniyor ama yine zarar edeceği kesin.

twitter kullanıcıları arttır twitter zarar etti

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top