0
Samsung’un yeni amiral gemisi Galaxy S5 piyasaya sürüldüğünden beri önemli başarılar elde etmeye başladı. Cihazın muhteşem özelliklerine karşı koyamayan teknoloji severler bir tek şu özelliğinden memnun değiller. Cihazın bataryası 2800 mAh. Bu tür üst düzey pergormansa sahip bir cihaza bu batarya az değil mi? Eğer siz de az diyorsanız yazımızın devamına bir göz atın. Batarya süresini 3’e katlayacak bir şeyler anlatacağım. 

Cihazın bataryasının yetersiz olduğu konusunda herkes hemfikir. Ancak yapacak bir şeyleri yok. Samsung ultra güç tasarrufunu cihaza koymuş, ancak her zaman da bu güç tasarrufunda cihazı kullanamayız ya. Bunun için farklı firmalar yeni bataryalar üretmişler. Bunlardan bir tanesi Mugen Power. Bu üretici 2950 mAh bataryası ile piyasaya çıkacak. Ancak cihazın kendi bataryası ile arasında pek bir fark görünmüyor. Asıl dikkatinizi çekecek olan ZeroLemon firmasının bataryası olacak. Tam 7500 mAh değerinde bir batarya. Bu batarya ile Galaxy S5’inizin pil zamanını 3’e katlayabilirsiniz. Kendi bataryası ile 8 saate kadar pil ömrü sunan S5, ZeroLemon firmasının bataryası ile bunun 3 katı batarya zamanı sunacak. Peki, bu bataryaların fiyatları nedir? 

Samsung Galaxy S5 Bataryası

Mugen Power firmasının bataryasının fiyatının 44.50 dolar olacağı açıklandı. Ancak 7500 mAh değerinde bataryayı üreten ZeroLemon’ın bataryası ise 49.99 dolar olacağı açıklandı. Mantıklı olan 44.50 doları veren 49.99 doları da verir. 7500 mAh değeri az bir değer değil.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top