0
Çinli şirket Xiaomi ülkesinde satış rekorları kıran modeller üretiyor. Yeni gelen haberlere göre Xiaomi özellikle Redmi Nore modeliyle satış rekorlarına imza attığı Çin'de Apple'ın cihaz satış rakamlarını geride bıraktı. Mi3 gibi modellerinde çok popüler olduğunu söylemek gerekiyor. Ayrıca fiyat performans kategorisine giren bu cihazlar, yakında ülkemizde de satışa sunulabilir.

Çinde telefon üreticileri sıralaması

Xiaomi'nin başarısıyla birlikte internette Çin'deki lider telefon üreticileri listelendi. Samsung Çin'de en çok satılan marka olurken Lenevo'nun satışlarının da gayet iyi olduğu gözlerden kaçmıyor. Xiaomi şirketinin ürettiği telefonların satışları Apple gibi bir devi geride bırakıyor.

Xiaomi ülkemizde satılacak

Uzun zamandan beri konuşulan haberlere göre Xiaomi ülkemizde satışa yakın zaman içinde başlayacak. Verilen bilgilere göre Xiaomi, fiyat performans telefonlarının çok tutulduğu ülkemizde kendisi için bir gelecek görüyor. Özellikle Mi3 ve Redmi Note modeli ile ülkemizde hızlı bir çıkış yapmayı amaçlayan şirketin, resmi olarak hangi telefonları satışa sunacağı ile ilgili herhangi bir bilgi yok.


xiaomi satışlarını arttırdı

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top