0
Discovery Quadro 4’ün bataryası sizlerin de bildiği gibi diğer iki telefona göre (Dİscovery ve Elite) daha yüksek bir değere sahip. 3000 mAh değerindeki batarya bu telefon için yeterli mi? 

Pili harcayan ögelere bakarsak bunların başında ekran, işlemci gibi ögeler gelir. Discovery’nin ekranı 4.7 inçti. Batarya değeri de 1800 mAh idi. Elite’in ekranı 5.5 inçti. Batarya değeri ise 2500 mAh idi. Demek ki Quadro 4’ün bataryası fazlasıyla yeterli. İşlemci bakımından Discovery’e göre daha iyi ama yine de Discovery’nin bataryasından çok daha yüksek değere sahip. 4.5 inç ekranıyla fazla pil harcamayacak ve pilden size de güç ayrılacak. Dİscovery’de telefon bir anda şarjı bitirebiliyordu. Bu normal. Çünkü hem büyük ekranlı, hem de 4 çekirdekli bir işlemciye sahip. Elite’in işlemcisini ele alacak olursak daha güçlü bir işlemciyle karşılaşacağız. 2500 mAh batarya bu telefon için kesinlikle yetersiz görünüyor, ancak sistemin fazla şarj harcamayacağı yetkililer tarafından açıklanmıştı. Bu da şarjın normalden daha fazla zaman sunabilmesine imkan tanımıştı. 

Discovery Quadro 4

Son olarak Quadro 4’ün bataryası hakkında konuşacak olursak şunları söyleyeceğiz. Batarya telefon için kesinlikle yeterli. Bir günü rahat bir şekilde atlatabilmeniz hiçte zor değil.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top