0
Samsung, telefonların tasarımlarının çizildiği kısmın yöneticisini değiştirdi. Tasarım bölüm başkanı Galaxy S5 tasarımının da beğenilmemesi üzerine değiştirildi. Şimdiki başkan yardımcılıktan başkanlığa yükseldi. Samsung'un en çok eleştirildiği nokta tasarım ve dış kısımda kullanılan malzeme kalitesiydi.

İlk çıktığı zaman Galaxy S3 çok satılsa da Samsung'tan daha iyi tasarımlar çıkacağı konusunda eleştiriler ayyuka çıktı. Kullanılan plastik malzemenin bu şekilde üstün özellikli telefonlara hiç yakışmadığı söylendi durdu. Galaxy S4'te de benzer tasarım ve benzer malzeme kullanılınca ilgili yerlere yaptıkları eleştiriler neticesinde insanlar, kendilerine gına geldiğini açıkça ifade ettiler.

Galaxy S5 tasarımını gördüklerinde çok şaşıran kullanıcılar, hala benzer tasarımın hangi cesaretle kullanıldığına bir türlü anlam veremediler. Hala tasarım konusu tepki çekiyor. Samsung tepkilere kulak vermeye başlamış olacak ki, tasarım ile ilgili kısmın en üst yöneticisini değiştirdi. Samsung yeni yöneticisiyle insanların ilgisini çekecek tasarımlar ortaya koymayı planlıyor.

Tasarım konusunun önemli olduğu bir gerçek. Telefonun özellikleri kadar görüntüsünün de kendisini sattırması gerekiyor. Samsung dış görünüş itibariyle sınıfta kalan bir şirket. Samsung, bu durumu değiştirip hem inanların gönlünü kazanacak hem de satışlarını arttıracak.

samsung tasarım yöneticisi değişti

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top