0
Güncelleme: 11/07/2014 - Farming Simulator 14 v1.12 Android APK sürümüne güncellendi. En güncel sürümü hemen alttaki linkte bulabilir ya da yazının sonundan bütün sürümlere ulaşabilirsiniz.

Güncelleme ile bazı basit hatalar giderilmiş. Oyun daha temiz hale getirilmiş.


Yıllardır kalitesini ve popülerliğini sürdüren harika PC oyunu Farming Simulator uzun zamandır Android'de oynanabilir durumda. Şimdi oyunun son sürümü Farming Simulator 14 v1.1.5 sizler için ücretsiz sunulmuş durumda. 2014 yılının yeni Farming Simulatoru olan oyun, 7,41 TL ücretiyle listelenmiş. Farming Simulator 14 v1.1.5 Android APK ile full sürüme erişebilir ve istediğiniz gibi oynayabilirsiniz.

Farming Simulator 14 v1.1.5 oyun tanıtımı

    farming simulator 15 android apk
  • Hayallerindeki çiftliği yönet
  • Grafik kalitesi ve kontrol kolaylığı bakımından seveceğiniz bir oyun
  • Oyun içinde bir çok çiftlik aracı kullanabilirsiniz
  • Çitflik aletleri ve çiftlik işleri gerçek hayatla bire bir uyuşmaktadır
  • Gelişmiş, yüksek detaylı, 3B grafikler
  • Kullanıcı dostu, kullanım kolaylığı olan bir oyun
  • Yerel ağ sayesinde (wifi ya da bluetooth) arkadaşlarınla oynayabilirsin

Severek oynadığınız Farming Simulator'un 2014 versiyonu şimdi yayında. Verdiğimiz linkten edindiğiniz APK ile sınırsız oyuna erişebilirsiniz.

farming simulator 15 android apk

Android APK Nasıl Kurulur?

Androidli cihazınızda şu yolu takip edin: Ayarlar > Güvenlik > Bilinmeyen Kaynaklar Seçeneğini İşaretleyin. Bu aşamadan sonra indirmiş olduğunuz dosya APK formatındaysa direk telefonunuza atın. Arşivlenmişse ( rar, zip vs. ) arşivden çıkarıp telefona atın. Dosya telefondayken bir dosya yöneticisi ile ilgili dosyayı bulup tıklayın ve kurulumu gerçekleştirin.
Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top