1
Bildiğiniz gibi Twitter’ın ardından YouTube da yasaklandı. Bizler buna tamamen karşıyız. Ulusal güvenlik sebebiyle deniyor, ancak hiç alakası yok. Herkes kendi çıkarını düşünüyor. Çürükler yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladığı için buna daha fazla tahammül edilemiyor ve Twitter, YouTube gibi sosyal paylaşım siteleri kapatılıyor. Sıra Facebook’ta deniliyor, ancak hiç fark etmez. Kim neyi kapatırsa kapatsın ulaşımımıza engel olamazlar. 

Millet 60 TL internet parası verecek ve internetini istediği gibi kullanamayacak. Var mı böyle bir durum? Saçmalıktan başka bir şey değil. Dileriz ki en kısa zamanda toptan bir değişiklik olur ülke de bizler de rahat ederiz.

Asıl konumuz olan yasaklı siteler unvanına sahip olan Twitter ve YouTube’a gelelim. Bu sitelere erişim şu an Türkiye’den mümkün değil. Bizler buna çare bulduk ve sizlere nasıl bu sitelere giriş yapabileceğinizi anlatacağız. Her şey çok basit. Ancak bu anlatacağımız yoldan faydalanabilmek için Google Chrome ya da Yandex tarayıcısını kullanmanız gerekiyor. Bu tarayıcıları kullanıyorsanız Hola Better İnternet eklentisi ile çok kolay Twitter ve YouTube’a giriş yapabilirsiniz. 

Chrome ya da yandex tarayıcısından google.com’a giriş yapın. Google’da hola better internet diye arattırın. Karşınıza Chrome mağazasından bir eklenti çıkacak. İlk çıkan bağlantıya tıklayın. O eklentiyi Chrome’a ya da Yandex’e ekleyin. Daha sonra sağ üst köşede çıkacaktır. Hola’ya sağ üst köşeden girin ve VPN değiştirin. Orada Türkiye’yi seçmektense başka ülkeleri seçin. O zaman Twitter’a girebilirsiniz.


Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top