0
Belki de siz bu yazıyı okurken Facebook, yasaklanmıştır. Hiç belli olmaz. Öyle iğrenç, öyle fesat ve bencil planlar yapan, çıkarı için ülkesindeki insanların kanını dökebilecek, kendi insanını öldürebilecek resmilerle yaşıyoruz. Twitter ve Youtube tek bir emirle, insan haklarını, özgürlüğü, hukuk devleti ilkelerini takmadan yasaklandı. Şimdi sıra Facebookta.

Sosyal medya sitelerine cephe almış zihniyet, insanları “KARANLIKTA” bırakmak suretiye bir çok hakkını elinden almıştır. İnsanların “Haber Alarak” aydınlanmasını, bilgilenmesini istemeyen bir “resmiyet” tepemizde.

Haber kanallarında konuşulan bir konu şu ki yasak sırasında Facebook var. Ülkemizin en çok kullanılan sosyal ağı Facebook, yakın zaman içinde yasaklanabilir ve belki siz bunu okurken yasaklanmıştır. TİB'in Facebook'a erişimi engellemek için çeşitli girişimlerde bulunduğu şu sıralar konuşulan haberler arasında. Başbakan Erdoğan'ın sözlerinden sonra sosyal medya sitelerini hedef alan TİB'in bir önceki gündemimiz olan İnternet Yasası değişikliği ile yetkileri tavan yapmış bir kurum. Başkanı, mahkeme kararı olmadan site yasaklayabilen bir kurum. Şimdi internet yasa değişikliğinin neden yapıldığını anladınız mı? Neden seçim öncesi aceleye getirildiğini anladınız mı?

Hayırlı olsun.

facebookta yasaklanacak

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top