0
Oyunların beyaz perdeye uyarlanması, son zamanlarda çok karşılaştığımız durumlardan... Bundan önce bizim bu türde verdiğimiz haberler zaten çoktu. Şimdi oyundan sinemeya uyarlama konsunda karşımıza bir oyun daha çıkıyor. The Last Of Us, sinemaya aktarılacak. Haberi veren, yapımcı Naughty Dog. Bu nedenle haberde hiç bir belirsizlik ve sıkıntı, şimdilik yok.

Güçlü hikayesiyle The Last Of Us filmi

The Last Of Us PS3 için yayınlandığı günden beri, çok konuşuluyor. Oyunun en önemli özelliklerinden birinin de hikayesi olması, sinemaya aktarılması konusunda bizi çok heyecanlandırıyor. Çünkü bu oyundan çok güzel bir film çıkar düşüncesi, oyunu oynayan herkesin kafasında mutlaka var. bu kadar güçlü bir hikayeye sahip oyunun, bu güne kadar senaryolaştırılmaması, biri ciddi manada şaşırtıyordu. Artık istediğimiz oldu.

Güçlü ve ilgili kadro

The Last Of Us filminin senaryosunun yine içerden, hikayeyi hissetmiş bir insan tarafından uyarlanacağı açıklandı. Oyunun kreatif direktörü olan Neil Druckmann’ın beyazperde uyarlamasını yapacağı duyuruldu. Umut verici bir diğer detay ise Spider-Man filmleriyle bildiğimiz Raimi'nin de projede yer alacak olması. Bu filmin fantastik yönüne işaret eden önemli bir vurgu oldu bizim için.

Oyundan sinemeya

Bir oyununda sinemaya aktarılacağı haberini sizlerle paylaştık. Bu tür gelişmelerin hem oyun sektörü için hem de sinema sektörü için çok önemli olduğuna dikkat çekmek gerekiyor. Yapımcıların ellerinden çıkan oyunların bu gelişmelerden sonra daha kaliteli olması, oyunun başka sektörlerde de yer almasını sağlayacağı için farklı bir ekonomik pazarda oluşacak gibi görünüyor.

the last of us film olacak

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top