0
Türkiye’de kullanılan en yaygın 3 operatörün en sevmediğimiz yanı bizden her ay 1.21 TL telsiz kullanım ücreti almasıdır. Bu telsiz kullanım ücreti zamanla artmaktadır ve zaman geçtikçe daha da artacaktır. Peki, bu telsiz kullanım ücretlerini iptal etmenin bir yolu yok mu? 

Telsiz kullanım ücretini iptal etmenin elbette bir yolu var. Sizlere bu 3 operatör hakkında vereceğim bilgiler sonrasında telsiz kullanım eziyetinden kurtulacaksınız. Alakasız bir vergidir ve devlet bana göre bunu haksız almaktadır. Almadığımız bir hizmetin vergisini ödemek ayda sadece 1.21 TL’cik de olsa hiç hoşumuza gitmez. Eminim yazımı okuyanların çoğu benim görüşümdedir. Telsiz kullanım ücretlerini nasıl kaldırabiliriz? 

Vodafone Cep Standar tarifesine geçmek

Vodafone’dan telsiz kullanım ücreti nasıl kaldırılır? 

Vodafone, kullanıcıları için özel bir tarife hazırlamıştır ve bu tarifeye geçenlerden telsiz kullanım ücreti kesmemektedir. Bu vergiyi devlete sizin adınıza ödemektedir. Bu tarife “cep standart” tarifesidir. Bu tarifeye geçtiğiniz taktirde sizden aylık telsiz kullanım ücreti kesilmeyecektir. Tarifeye geçmek için STANDART” yazıp 7000′e yollamanız yeterlidir. Eğer bu şekilde yapamadıysanız www.vodafone.com.tr adresinden şifreniz ile giriş yaparak tarifenizi değiştirebilirsiniz. Ayrıca şu şekilde bir mesaj aldıysanız “seçmiş olduğunuz paket için kısıtınız mevcuttur. Talebiniz gerçekleştirilememiştir.” O zaman özellikle internetten girip tarifenizi değiştirmek gerekiyor. 

Turkcell’de telsiz kullanım ücreti nasıl kaldırılır? 

Turkcell’in şu anda telsiz kullanım ücretini kaldıracak bir tarifesi bulunmamaktadır. 

Avea Cep Standart tarifesine geçmek

Avea’da telsiz kullanım ücreti nasıl kaldırılır? 

Avea’da da standart tarife ile telsiz kullanım ücretini kaldırmak mümkündür. Her yöne dakikası 43.89 kuruş olan Avea standart tarifeye geçmek için STANDART yaz 6363’e gönder. 

Bu şekilde telsiz kullanım ücretlerinden kurtulmanız mümkündür.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top