0
HTC One 2’den daha önce de birçok haber almıştık. Hatta kısa zaman önce sizlerle paylaştığımız HTC One 2’de sanal tuşlar yer alacak yazısını hatırlarsınız. Yeni çıkan görseller sanal tuş oalcağını destekliyor. O yazımıza ulaşmak için bu bağlantıya tıklayabilirsiniz. 

HTC One 2’nin görselleri oldukça gerçekçi duruyor. Bilgisayar ortamında yapılmadığı açık bir şekilde ortada. Ayrıca sanal tuşları da görsellerde rahat bir şekilde görebiliyoruz. HTC sanal tuş ile biraz daha masrafı azaltırken telefonun fiyatı ile ilgili herhangi bir açıklama gelmedi. Sanal tuşlar ile alakalı şunları biliyoruz. Kullanıcıların istediklerinde gizleyip istediklerinde ortaya çıkarabileceği sanal tuşlar oldukça başarılı sonuçlar vereceğe benziyor. 

Ayrıca görsellerden anlaşılana göre telefonun tasarımında da biraz değişme var. Sert köşelere sahip olan HTC One gitmiş yerine daha yumuşak köşelere sahip olan HTC One 2 (M8) gelmiş. 

htc one 2

Gelen bir diğer bilgi de HTC’nin ara yüzü Sense 6 ile ilgili oldu. Sense 6’ya dokunmatik parmak hareketlerini algılayabilme yeteneği kazandırmayı planlayan HTC bakalım neler yapacak.

htc one 2

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top