0
Bu zamana kadar sizlerle kesin olmayan birçok bilgi paylaşmıştık. Gerek GM Discovery Android 4.4 güncellemesi, gerek GM Discovery sorunları ile alakalı birçok şeyi sizlerle paylaştık. Ancak hiçbirinde resmiyet yoktu. Şimdi sizinle paylaşacağımız haber GM yetkilileri tarafından açıklanmıştır. 

General Mobile Discovery telefonuna Android 4.4 Kit Kat güncellemesi gelecek mi? Bu soru Genel Müdür Muzaffer Gölcü tarafından açıklandı. Attığı bir tweetinde şöyle diyordu: “Discovery güncellemesi ile alakali (içeriği, zamanı, vb) konuları çok yakında sizlerle buradan paylaşacağım..”. Bu açıklamadan sonra fazla söze gerek yok diye düşünüyorum. Android 4.4 güncellemesinin General Mobile Discovery cihazlarına geleceği neredeyse kesinleşti. Neredeyse diyorum, çünkü teknoloji dünyasında neyin ne olacağını bilemeyiz. Bu nedenle güncelleme gelene kadar % 100 kesin gözüyle bakamıyoruz. 

general mobile discovery android 4.4 güncellemesi

General Mobile Discovery cihazlarıyla alakalı her şey için bu gruba üye olabilirsiniz. Ayrıca Discovery haberleri ve daha birçok şey için aşağıdaki hesaplarımızı takip edebilirsiniz. 






Bu bağlantıları kullanabilirsiniz. 

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top