0
Bu yeni teknoloji ile tek taşla iki kuş vuracaksınız. Hem şarj cihazı hem de bataraya görevini gören cihazı yanınızda tarşıdığınız zaman illa ki bir elektrik kaynağına ihtiyacını yok. Elektrik bulamıyorsanız, yedek pil görevini üstlenen bu cihaz, pratik oluşuyla şu sıralar Kickstarter'da ilgi görüyor.

Kickstarter projesi olarak başlayan bu yeni ve pratik şarj aleti, hem şarj cihazınızı hem de yedek bataryanızı aynı anda taşımanıza olanak sağlıyor. İki iş bir arada görmenize olanak tanıyan yenilikçi bu cihaz sayesinde her zaman telefonunuz uyanık kalıyor. Cihazın çalışma prensibi ise şu şekilde; telefonunuzu bu cihaz üzerinden şarj ediyorsunuz. Telefonunuzun şarjı dolduğunda cihazın içindeki yedek batarya şarj olmaya başlıyor. İkiside kısa süre içinde doluyor. Zaten şarj cihazınızı yanında taşıyan biriyseniz, bu cihazı kullanarak birde yedek batarya sahibi olabilirsiniz.


Cihazın fiyatı proje aşamasın 40$ olarak belirlenmiş ve ilgi görüyor. Ürünün sayfasında mayıs ayında piyasada olacağı ve o zaman 50$ dolardan satılacağı söyleniyor. Hem 10 dolarlık bir indirimden faydalanabilir hem de yeni bir şarj cihazı ve batarya sahibi olabilirsiniz.

jump sarl cihazı ve bataraya

İlgili – Kickstarter

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top