0
SimCity blogundan yapılan açıklamaya göre oyunun offline yani internet bağlantısına gerek duymayan bir modu geliyor. Bu haber, oyuncularının çoğunun isteğinin yerine getirileceğini gösteriyor. Bildiğiniz gibi Simcity en çok, sürekli internet bağlantısına ihtiyaç duymasıyla eleştiriliyordu.

Çıkışıyla birlikte bir çok açıdan eleştiri alan ve çok falza problem yaşayan Simcity bu problemlerin en büyüğünü 1 sene sonra aşacak gibi görünüyor. Çıkışının üzerinden neredeyse 1 sene geçen ve yaşadığı sorunlarla adeta kendini bitiren Simcity, çevrimdışı moda kavuşuyor. Çıkışını yaptığı günlerde internet bağlantısı olmadan oynanamayan oyunda her kes online olduğu için ciddi sunucu problemleri yaşanmış ve insanların çok büyük bir bölümü oyuna dahi girememişti. Bu insanları çok sinirlendirmiş ve zamanının en çok eleştiri alan oyunlarından biri olmuştu. O gün bu gündür insanlar çevrimdışı modunu bekliyor. 1 sene sonra offline moduna kavuşacak olan oyun, bakalım beklediği ilgiyi 1 sene sonra görebilecek mi?

Genel olarak EA'nın müşteri ilişkilerinde berbat olduğunu, onun oyunlarından bir kaçını satın alan veya onunla bir kaç kez iletişim kurmaya çalışan insanlar bilirler. Bir çok oyun gibi Simcity'de EA'nın temeline ciddi manada zarar verdi. Herkesin merak edebileceği o bilgi yani çevrimdışı modun ne zaman geleceği hakkında detaylı bir bilgi yok.

simcity çevrim dışı modu geliyor

İlgili – Simcity, @eagamer

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top