10
Samsung 2013 yılında piyasaya sürdüğü ceplerine yavaş yavaş Android 4.4’ü vermeye başladı. Gelen haberlere göre Note 3 bir iki hafta içinde Android 4.4 ile çalışır durumda olacak. Detayları haberimizden alabilirsiniz. 

Daha önce bu haberimizde sizlerle hangi cihazların Android 4.4 Kit Kat alacağını konuşmuştuk. Sizlerin de haberimizden gördüğünüz gibi Note 3 Android 4.4 alacak cihazların listesinde yer alıyor. Geçtiğimiz gün Note 3’e Android 4.4 güncellemesi dağıtılmaya başlandı. Bu güncellemeyle gücüne güç katan Note 3 kilit ekranına eklenen kamera kısa yolu ile de dikkat çekiyor. 

Galaxy Note 3 Android 4.4 Güncellemesi Aldı

Note 3’te dikkat çeken ilk özellik animasyonların hızlanması. Animasyonlar hızlandı ve tuş kilidi daha hızlı açılmaya başladı. ayrıca bu güncelleme ile performansı artan ve daha stabil şekilde çalışan Note 3’e Android 4.4 güncellemesi verilmeye başlandı, ancak Türkiye’ye gelmesi bir ya da iki haftayı bulacak. Tabi çeşitli ROM yöntemleriyle hemen yüklemeniz mümkün. Ancak bizler bunu tavsiye etmiyoruz. Resmi güncellene yayınlandığı zaman telefonunuzu güncellemeniz daha uygun olacaktır.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

  1. Galaxy Note 3 için Android 4.4 güncellemesi... Güncelleme geldi, detaylar için blog yazımıza bir göz atabilirsiniz...

    YanıtlaSil
  2. Yeni bir Galaxy Note 3 Modeli hakkında bazı bilgiler var. İşte detaylar...

    YanıtlaSil
  3. Kimi zaman yararlı olabilecek bir uygulama, Shake Lock... Sallayarak telefonunuzun ekranını kilitleyen bir uygulama. Özellikle büyük telefonlarda tek elle eliniz tuşa yetişmediğinde ne kadar yararlı olduğunu göreceksiniz...

    YanıtlaSil
  4. Androidli ilk Nokia'san görüntüler geldi mi? Androidli Nokia'yı merak edenler buyrusunlar...

    YanıtlaSil
  5. Galaxy S5 hakkında çeşitli detaylar gelmeye devam ediyor. İşte konuşulan son bilgiler...

    YanıtlaSil
  6. DayZ 1 ayda 1 milyon satarak adından sıkça bahsettiriyor. DayZ satışları hakkında bütün detaylar, blog yazımızda...

    YanıtlaSil
  7. Hocam dosyayı attım oyun yine Rusça. Hatta Rus dili dosyalarını sildim bu sefer de hata verip oyundan atıyor. Nasıl çözebiliriz?

    YanıtlaSil
  8. Hocam ilk önce verdiğimiz linkteki torrenti indirin. Dosyaları çıkartıp gerekli yerlere atın. İsmini verdiğimiz iki adet dosyayı doğru yere kopyalamalı ve sonrada oyunu kapatıp baştan başlatmalısınız. Bu kadar. Zaten indirdiğiniz dosyanın içinde nasıl yapılacağı yazıyor.


    Şimdi siz dosya silmişsiniz. O halde oyunu yeniden kurmanız gerekiyor. Hiç birşey silmeden verdiğimiz işlemleri yaptığınızda olması lazım. Denedik...

    YanıtlaSil
  9. yaptım oldu eyvallah...

    YanıtlaSil
  10. İyi oyunlar

    YanıtlaSil

 
tic
Top