0
Samsung’un yeni amiral gemisi olacak olan Galaxy S5’in bu güne kadar kısmen özelliklerini açıklamıştık. Resmi olmayan kaynaklardan gelen haberleri sizlerle paylaşırken S5 hakkında oldukça çok şey öğrendik. Şimdi de sizlerle S5 hakkında daha detaylı bilgiler paylaşacağız. 

Öncelikle ekranla başlayalım. S5’in ekranı S4’e göre daha büyük olacak. Büyüme oranı ise 0.25 inç olacak. Samsung her geçen sezon phablet tabirine daha çok yaklaşıyor. 

Samsung Galaxy S5 hakkında söyleyebileceğimiz bir diğer ayrıntı ise metal ve plastik kasa seçenekleriyle gelme ihtimali olması. Bu zamana kadar iPhone’larda görmeye alıştığımız metal kasalar Samsung’un en büyük eksiğiydi. Samsung bu eksiği galiba S5 ile giderecek. 


Samsung Galaxy S5’in ayrıntılı özellikleri: 
  • 5.25 inç boyutunda 2560x1440 piksel çözünürlüğünde Super AMOLED ekran, 
  • Qualcom’un 64 bit Snapdragon 805 işlemcisi, 
  • 16 MP kamera,
  • Metal ve plastik kasa seçenekleri.
Bu gibi özelliklere sahip olacak cihazın depolama kapasitesi hakkında herhangi bir bilgi yok. Ancak CES 2014’e kadar bundan daha detaylı bilgiler elimize ulaşacaktır. Galaxy S5 Mini, Galaxy S5 Zoom gibi cihazların Mayıs ve Haziran 2014’te çıkması bekleniyor. Bakalım bu bilgiler Samsung tarafından ne zaman onaylanacak? 

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top