0
Rovio’nun son oyunu olan Angry Birds Go nihayet indirmeye sunuldu. Oyunu daha önce size anlatmıştık. Oyunu ayrıntılı incelemek için bu yazımızı gözden geçirebilirsiniz. Angry Birds Go indirmek için yazımızın sonuna bakınız. 

angry birds go

Kötü domuzlarla olan mücadele uzaydan sonra şimdi de Go kart pistinde devam ediyor. Kuşlarla domuzlar yarışmaya başladı. Birbirinden farklı arabalarla yarışan kuşlar domuzları ezebilecek mi? Oldukça ilginç ve heyecanlı bir oyun deneyimi olacak. 

Angry Birds Go Android, İOS ve Windows Phone platformları için ücretsiz olarak indirilmeye sunulmuş. Oyunu denemek isteyenler ücretsiz olarak platformunun mağazasından indirebilir. Android'e Angry Birds Go indirmek için buraya, İOS için buraya, Windows Phone 8 için ise buraya tıklamanız yeterlidir. 

Son olarak söylemek istediğimiz yarışacağınız arabalar hakkında. Oyun ücretsiz sunuldu, ancak oyunun en hızlı arabasını alabilmek için 100 TL gibi bir parayı gözden çıkartmalısınız. Eğer bedava oynamak istiyorum derseniz oyunun sunduklarıyla yetinmek zorundasınız. 

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top