0
hypercam ekran kayıt araçları
Bir çok kişi, bilgisayarda yaptığı bazı şeylerden bahsetmek için ekran kayıt araçlarını kullanırlar. Ekran kayıt araçlarıyla neler yapılabilir? Herhangi bir konuda insanlara göstermek istediğiniz birşeyi bilgisayarda yaparken ekranı kaydedebilirsiniz. Bunun yanında bir oyun oynarken oyunu kaydedebilir video haline dönüştürebilirsiniz. Bilgisayarda bir şey geliştiriyorsanız, onu videoya kaydedip insanlara yayabilirsiniz. Ekran kayıt araçları bilgisayarın ekranını kaydetmeye yarar.

AVI formatında videolar

HyperCam ekran kayıt aracı, kaydettiğiniz videoları AVI formatında size sunar. Buda hem görüntü hem de ses açısından kaliteli bir video olacağı anlamına gelir; fakat bazı insanlar çok fazla umursadığı bir durum olan, boyut biraz hoşunuza gitmeyebilir. AVI fotmatı sıkıştırılmamış bir format olduğundan video boyutları, örneğin bir MKV ya da MP4'den çok fazladır. Yüksek boyutlu bir video kaydettikten sonra sitemizde tanıtımını yaptığımız şu programlarla format değiştirebilir ve boyut küçültebilirsiniz;

Basit bir kullanım

HyperCam ekran kayıt aracı size basit bir kullanım sunar. Bu nedenle ev kullanıcılarının programı kullanması kolaydır. Çok fazla karışık değildir ve yapabildiğiniz herşey ortadadır. Bu nedenle hızlı bir şekilde kullanabilirsiniz. İsteyen herkes, konuyla ilgili bir fikri olmadan bile ekran videosunu kaydetmeye başlayabilir ve videolarını insanlara yayabilir.

hypercam ekran kayıt araçları

Türkçe dil desteği yok

Programın en olumsuz yanlarından biri Türkçe dil desteği olmayışı. Bu nedenle ülkemizde, bir çok insan tarafından tercih edilmediği bir gerçek. Fakat ekran kayıt araçlarına alternatif arayanlar için harika bir ekran kayıt aracı olduğunu söylemekte fayda var.

Oyun videoları çekemiyorsunuz

İnsanlar normalde bu tür programları oyun oynarken görüntü kaydetmek için kullanır. Fakat bu program şu sıralar bunun için uygun değil. çünkü böyle bir özelliği yok; ama bilgisayarınızda bir programla neler yapabildiğinizi göstermek için harika bir alternatif.

Denemek isteyenlerin internet sitesiniz ziyaret etmeleri yeterli http://www.hyperionics.com/

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top