0

Windows Phone 8.1 sorunlarla gelecek

Windows 8.1 güncellemesi konuşulmaya devam ediyor. Windows 8.1 güncellemesinin bazı Pclerde çalışmaması, aynı durumun Windows Phone 8.1 içinde yaşanabileceğini dündeme getirdi. Bazı büyük telefon üreticileri, Windows Phone 8 işletim sistemli telefonlarını son zamanlarda ilgi çekici kampanyalarla tüketmeye çalışması bu düşünceyi destekledi.

Windows Phone 8 kullananlar dikkat

Windows 8.1 yayınlandığında bazı PC sahipleri işlemcilerinin yetersiz kalmasından kaynaklı, Windows 8.1 güncelleştirmesini yapamadılar. Aynı durumun mobil işletim sisteminde de yaşanabileceği, son zamanların kötü haberlerinden. Sizde Windows Phone 8 kullanıyorsanız, başınıza böyle bir olay gelebilir.

Microsoft ve Nokia yalanladı

Microsoft ve Nokia'dan gelen haberler ise böyle bir durumun yaşanmayacağı yönünde; fakat ikili bilgisayarlarımızda böyle bir durum karşısında çaresizken telefonlar için nasıl emin konuşuyorlar anlayamdık. Fazla detay vermemeleri de bizi en çok şüpheye düşüren noktalardan biri. Büyük telefon üreticileri ise Windows Phone 8 işletim sistemli telefonlarını hemen satmaya çalışıyor. Bunun için büyük kampanyalar düzenleyen şirketler, konu hakkında bilgileri olduklarından mı yoksa söylentilere kulak verdiklerinden mi stoklarını eritmeye çalışıyor bilmiyoruz. Windows Phone 8.1 yayınlandığında gerçekler ortaya çıkacak.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top