0
Razer sitesi inanılmaz bir çekiliş yapıyor. Özellikle oyuncuların hayalini kurduğu Ultimate PC'yi çekilişi kazanana veriyor. Çekilişe katılmak ise çok kolay. Hemen çekiliş detaylarını verelim. Site İngilizce olduğu için yapmanız gerekenleri de basit bir şekilde açıklayalım.


Razr Ultimate PC Çekilişi adresinden giriş yapıyorsunuz. Çok basit bir site sizi karşılıyor. Burda sağ tarafta yer alan sosyal medya paylaşım alanlarından, istediğinizi kullanarak “Entries” yani çekiliş hakkı kazanabilirsiniz.


Signup via Facebook or your e-mail: Kazanmanız durumunda size nasıl haber verileceğini belirlemeniz için bu adım mutlaka şart. Facebook hesabınızla veya mail adresinizle kayıt oluyorsunuz. Ayrıca size +1 çekiliş hakkı veriyor.


Subscribe to our YouTube Channel: Sizden Youtube kanalını takip etmenizi istiyor. Bunun için +1 butonuna tıklayın. Bir Google hesabı olan herkesin bir Youtube hesabı var demektir. Bu açıdan muhtemelen sizinde bir Youtube hesabınız vardır. Yoksa hemen kaydolup bu kısımdaki +1 butonuna tıklayın.


Like Razer, Like Swifty, Like Origin PC: Razer'in Facebook sayfasını basit bir şekilde beğenmenizi istiyor. +1 butonuna tıklayın. Yine aynı şekilde bu kampanyada katkısı olan Swifty, Origin PC Facebook sayfalarınıda beğenmenizi istiyor. Aynı işlemi bunun içinde yapın ve her biri için +1 çekiliş hakkı kazanın.


Share it with your followers on Twitter : Twitter hesabınız üzerinden çekilişi paylaşmanızı istiyor. Bunun için sadece Tweet butonuna tıklamanız yeterli.


Share it with your friends on Facebook: Yine Twitter'daki biri Facebook'ta da çekilişi paylaştıktan sonra size +1 çekiliş hakkı veriyor.



Son olarak referans linkiniz yardımıyla da çekiliş hakkı kazanabiliyorsunuz. Verdiğiniz linkten çekilişe katılanlar olduğunda kişi başına 3 çekiliş hakkı kazanma fırsatınız oluyor. Bu çekilişi değerlendirip süper bir bilgisayar kazanmak isterseniz. Çekilişe Sayfası adresinden katılabilirsin... Bol şans...

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top