0
Apple'ın geçtiğimiz günlerde, iPhone 5S ve iPhone 5C için yaptığı tanıtım, Google'ın yüzünü güldürdü. Google yetkilileri tanıtımda bir çok yenilikle beraber iWatch'ın da tanıtılacağını düşünüyordu. Bekledikleri gibi olmadı ve bu durum gerçek bir sevince neden oldu. Apple'a rakiplerinden yaptığı tanıtımla ilgili çeşitli düzeylerde tepkiler gelmeye devam ediyor.

Bildiğiniz gibi Nokia, Apple ile alay eden Tweetler ve reklamları ile biliniyor. Bakınız: “Nokia Apple İle Dalga Geçiyor” Apple'ın yaptığı ilgi gören; ama geçmiş tanıtımlardan hiç bir farkı olmayan ve insanları heyecanlandırmayan tanıtıma bir tepkide Google'dan geldi. Apple'ın herzaman ki gibi süprizsiz geçen tanıtımına çok sevinen Google, yakın zaman içinde bilgisayar, tablet ve telefon pazarına tamamen ChromeOS ile girecek. Bu nedenle en büyük rakiplerinden biri olan Apple, özellikle Amerika pazarında kendini kanıtlamış cihazlarıyla (Mac) Google'ı korkutuyor.

Google ChromeBook, Apple

Önümüzdeki zaman diliminde Google, Chromebookları gerçekten ucuz bir fiyata piyasaya sürecek, bununla birlikte yakın zaman içinde en yeni Android sürümü KitKat'ı tanıtacak. Tablet piyasası için ChromePad'i de araya sıkıştıracak olan Google, bir kaç sene içerisinde ise ChromePhone atılımı yapacak ve zor bir pazara adımını atacak. Bakalım Google'ın bu piyasada yeri ne olacak.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top