2
Kısa zaman sonra piyasaya sürülecek olan İPhone 5S’in ülkemizdeki fiyatı belli oldu. Şu an için ön sipariş etmek isteyenlerin karşılaştığı rakam dudak uçuklattı! 

iphone 5s türkiye fiyatı

Şu an piyasaya daha çıkmamış bir ceple yıllardır piyasada olan bir cebi karşılaştırsak normalde piyasaya çıkmayan cebin daha kaliteli, özellikleri daha üstün olarak algılarız. Ancak öyle değil. Önce İPhone 5S’in ön sipariş fiyatını açıklayayım. 3.199 TL bir fiyatla sipariş verebileceğiniz cep bu kadar da olmaz dedirtti. Apple’ın gereksiz fiyatlara sahip telefonları bu gidişle hiç satılmayacak. Az önce kaldığımız yerden devam edelim. Normalde İPhone 5S’in daha yüksek özelliklere sahip olması lazım. Samsung’un Galaxy S3’üyle karşılaştırdığımızda Galaxy S3 galip geliyor. Bu bağlantıdan telefonun karşılaştırmasını yapabilirsiniz. 

iphone 5s türkiye fiyatı

Karşılaştırmada göreceğiniz sonuçlar bu telefonun asla 3.199 TL etmeyeceğini ve sizin vereceğiniz paraların tamamen vergi olduğunu gösterecek. Mantıklı yollardan düşünürsek bu telefon asla 3.199 TL etmez. Siz de bana katılıyor musunuz?

Bu telefonu alanın devlet peşine düşmeli ve "Bunu alacak parayı nerden buldun" şeklinde sorguya çekmeli. İlk fiyat darty'den ikinci fiyat n11'den. Bakalım başka ne gibi fiyatlar çıkacak karşımıza...

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

  1. Nerden verildiğini yazar mısın ön siparişin... Belki farklı yerlerde farklı fiyatlar vardır...

    YanıtlaSil
  2. Tamam buldum Darty. N11'de farklı bir fiyat var. Görselini bekliyoruz.

    YanıtlaSil

 
tic
Top