0
Android işletim sistemi için haberleşme kategorisine giren en iyi ücretsiz uygulamaları tanıtacağız. Hangisini
kullanmak isterseniz özelliklerine göre buradan karar verebilirsiniz. Bu tanıtım dizisi kapsamında ilk Android uygulamamız WhatsApp olacak.

Dünyanın en ünlü mobil haberleşme uygulaması WhatsApp, maalesef bazı özellikler nedeniyle rakiplerinin gerisinde kalıyor. Özellikle en önemli güvenlik sorunlarından biri olan telefon numarası ile kişilerin listenize eklenmesi, sohbet ortamını biraz kısıtlıyor.

Android için WhatsApp ücretli

WhatsApp'ın en kötü özelliklerinden biri Android için ücretli olması. Ücretinin çok olmaması belki insanları avutuyor olabilir ama en güçlü alternatiflerinin, hatta daha özellikli alternatiflerinin ücretsiz olması Android için WhatsApp'ın en olumsuz özelliklerinden...

WhatsApp ne kadar?

Yıllık 0.99$ karşılığı Android için WhatsApp'ı satın alabilirsiniz. Kayıt süresi uzadıkça fiyatın aynı oranda azaldığı bir gerçek.

Multimedya olarak canlı ve çok seçenekli olsada, WhatsApp'ın rakiplerinden geri kalan bir diğer özelliği ise sesli görüşme imkanı olmaması. Resim ve video paylaşımı yapabiliyorsunuz.

WhatsApp kişiler için telefon numaranızı kullanıyor

Güvenlik sorunu yaratabilecek ve çevrenizi kıstalayacak bir durum. Sohbet etmek istediğiniz kişinin telefon numarası, rehberinizde kayıt olmalı. WhatsApp'ın alternatiflerinden bazıları bu durumu PIN ile çözüyor. Ve PIN gerçekten kullanışlı. PIN'inizi istediğinzile paylaşabilir ve sınırsız sohbet edebilirsiniz. WhatsApp'ta bu özellik yok.

Android için WhatsApp'ın olumlu özellikleri

Pek bir olumlu özellik sıralamayacağız, bunun en büyük nedeni, WhatsApp ne yapıyorsa rakipleride aynını yapabiliyor. Bazı rakiplerine göre daha sadece ve hızlı olduğunu söylemezsek haksızlık etmiş oluruz. Ayrıca grup sohbeti özelliği ile rakiplerinden sıyrılmayı başarıyor. Peki WhatsApp'ın en önemli özelliği ne? Popüler olması. Diğer alternatiflerine göre WhatsApp daha popüler ve bu da sizin çevrenizinde WhatsApp kullandığı anlamına geliyor. Bu durum sizi uygulamayı satın almaya itiyor.

İlgili – WhatsApp Google Play

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top