0
Geçtiğimiz günlerde “Ücretli Youtube Dönemi” haberimizde verdiğimiz dedikoduların gerçeğe dönüştüğünü görüyoruz. Financial Times'ın verdiği bilgiler doğru çıktı ve ücretli kanal dönemi Youtube için resmen başladı. Şuan deneme aşamasında olan sistemin ülkemizde kullanılamadığını hatırlatmakta fayda var.


Şimdilik içeriğinde 53 kanal bulunan sistem biraz farklı. Bir kanalı izlemek için farklı fiyatlar ödeyebiliyorsunuz. Normal çözünürlükte 2 dolar, yüksek çözünürlükte 3 dolar gibi bir fiyatlandırmaya gidilmiş. Ayrıca sezonluk ödemelerde yapılabiliyor.

Yıllık abonelik ve ücretsiz deneme seçenekleri sunan kanallarında Youtube'un sisteminde olduğunu söylemek isteriz. Elbette tam detay verilmesi için ülkemizde de kullanılabiliyor olması gerekiyor. Ne yazık ki bu henüz mümkün değil. Bir kanaldan örnek vererek Birkaç küçük detaya değinmekte fayda var. BigStar Movies kanalının ücretli kanallar arasında olduğunu söylemek lazım. Baktığınızda film yayınlayan kanal aboenlikleri çok işinize yarayabilir.


BigStar Movies kanalında filmler ve videolar çeşitli kategorilere ayrılmış. Bunlardan en önemlisi insanların neyi en çok izlediğini görebilmeniz. “Haftanın Favorileri” şeklinde sunulan içerikte popüler içerikleri bulabiliyorsunuz. Bu gerçekten ilgi çekici bir akım olabilir. Uygun fiyat ile ülkemizde de çok iyi işler başarabilir.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top