0
Bu hafta içinde uzun zamandır konuşulan Youtube'ta ücretli abonelik dönemi hayata geçirilebilir. Eğer Youtube'u hayatınızın her alanında kullananlardansanız ya da işleriniz için Youtube kanalınız önemli bir yer kaplıyorsa bu haber sizi ilgilendiriyor demektir. Bir söylentiye göre Youtube bu hafta içinde ücretli abonelik dönemini başlatabilir.

Ücretli Youtube'un normal kullanıcıları etkilemeyeceğini düşünmekle birlikte uygulama hakkında tam bir detaya sahip değiliz. Uygulama içeriği ise şu şekilde olacakmış; 50 Youtube kanalı için aylık 2 Dolar ücret. Ücret 50 kanal için çok makul görünüyor.


Financial Times'ın haberine göre uygulamadan gelen gelir başka bir proje için kaynak olacak. Google Youtube'ta video üzerinde yayınladığı reklamlardan çok ciddi gelirler elde ediyor. Bu bir diğer gelir kapısı olarak karşımıza çıkabilir. Hali hazırda kullandığımız kişisel Youtube kanallarımıza ne olacak çok merak ediyoruz. Ayrıca ücretli abonelik içerikleride bizi düşündürüyor. Örneğin eski olmayan bir Google hesabının 15 dakikadan uzun bir video upload etmesi normal şartlarda imkansız. Abonelik sistemiyle birlikte aboneler basit bir şekilde bu hak tanınabilir.

Bu yazı http://www.10line.net adresinde yayınlandı.

Yorum Gönder

 
tic
Top